Czyszczenie ryb z łusek

udostępnij

Rybę błyskawicznie oczyścisz z łusek, pocierając ją drobną tarką. Przed rozpoczęciem zanurz rybę w gorącej wodzie. Tylko nie za długo, bo inaczej popęka skórka. Aby uchronić deskę do krojenia lub blat przed przykrym zapachem, użyj papieru do pieczenia pokrytego silikonem.

Przepisy i Porady

Warzywa dłużej świeże


Na zielono

Czytaj

Warzywa dłużej świeże

Pyszne gastrodyzjaki


Na randkę

Czytaj

Pyszne gastrodyzjaki

Sałatka warstwowa

wielu średnie

Czytaj

Sałatka warstwowa

wielu średnie

Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym

wielu średnie

Czytaj

Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym

wielu średnie

Taca smaków z dipami

wielu łatwe

Czytaj

Taca smaków z dipami

wielu łatwe

Roladki serowe

wielu łatwe

Czytaj

Roladki serowe

wielu łatwe

Siekane kotleciki drobiowe z warzywami

4 os. średnie

Czytaj

Siekane kotleciki drobiowe z warzywami

4 os. średnie

Sałatka śledziowa

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka śledziowa

wielu łatwe

Sałatka z ananasem i porem

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka z ananasem i porem

wielu łatwe

Czyszczenie ryb z łusek


Czytaj

Czyszczenie ryb z łusek

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Czytaj

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Pyszne ciasto na pierogi


Czytaj

Pyszne ciasto na pierogi