Czyszczenie ryb z łusek

udostępnij

Rybę błyskawicznie oczyścisz z łusek, pocierając ją drobną tarką. Przed rozpoczęciem zanurz rybę w gorącej wodzie. Tylko nie za długo, bo inaczej popęka skórka. Aby uchronić deskę do krojenia lub blat przed przykrym zapachem, użyj papieru do pieczenia pokrytego silikonem.

Przepisy i Porady

Sałatka z ananasem i porem

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka z ananasem i porem

wielu łatwe

Ciasto kakaowe z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Ciasto kakaowe z majonezem

wielu średnie

Koreczki-klopsiki z musztardą

2 os. łatwe

Czytaj

Koreczki-klopsiki z musztardą

2 os. łatwe

Majonezowy sękacz

wielu trudne

Czytaj

Majonezowy sękacz

wielu trudne

Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach

2 os. łatwe

Czytaj

Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach

2 os. łatwe

Kiszone cytryny

wielu łatwe

Czytaj

Kiszone cytryny

wielu łatwe

Niepękające skorupki jajek


Na dzień dobry

Czytaj

Niepękające skorupki jajek

Czekoladowe ciasto majonezowe z malinami

wielu średnie

Czytaj

Czekoladowe ciasto majonezowe z malinami

wielu średnie

Wypasione kanapki

2 os. łatwe

Czytaj

Wypasione kanapki

2 os. łatwe

Cytrynowa babka majonezowa

wielu średnie

Czytaj

Cytrynowa babka majonezowa

wielu średnie

Wiosenne roladki kieleckie

3 os. średnie

Czytaj

Wiosenne roladki kieleckie

3 os. średnie

Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach

2 os. średnie

Czytaj

Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach

2 os. średnie