
Czyszczenie ryb z łusek
Rybę błyskawicznie oczyścisz z łusek, pocierając ją drobną tarką. Przed rozpoczęciem zanurz rybę w gorącej wodzie. Tylko nie za długo, bo inaczej popęka skórka. Aby uchronić deskę do krojenia lub blat przed przykrym zapachem, użyj papieru do pieczenia pokrytego silikonem.
Przepisy i Porady
Warzywa dłużej świeże
Na zielono
Warzywa dłużej świeże
Pyszne gastrodyzjaki
Na randkę
Pyszne gastrodyzjaki
Sałatka warstwowa
wielu średnie
Sałatka warstwowa
wielu średnie
Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym
wielu średnie
Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym
wielu średnie
Taca smaków z dipami
wielu łatwe
Taca smaków z dipami
wielu łatwe
Roladki serowe
wielu łatwe
Roladki serowe
wielu łatwe
Siekane kotleciki drobiowe z warzywami
4 os. średnie
Siekane kotleciki drobiowe z warzywami
4 os. średnie
Sałatka śledziowa
wielu łatwe
Sałatka śledziowa
wielu łatwe
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Czyszczenie ryb z łusek
Czyszczenie ryb z łusek
Pałki w marynacie musztardowo-miodowej
4 os. średnie
Pałki w marynacie musztardowo-miodowej
4 os. średnie