Czyszczenie ryb z łusek
Rybę błyskawicznie oczyścisz z łusek, pocierając ją drobną tarką. Przed rozpoczęciem zanurz rybę w gorącej wodzie. Tylko nie za długo, bo inaczej popęka skórka. Aby uchronić deskę do krojenia lub blat przed przykrym zapachem, użyj papieru do pieczenia pokrytego silikonem.
Przepisy i Porady
Stek w musztardowej marynacie
4 os. łatwe
Stek w musztardowej marynacie
4 os. łatwe
Czyszczenie ryb z łusek
Czyszczenie ryb z łusek
Dyniowe muffiny z majonezem
wielu średnie
Dyniowe muffiny z majonezem
wielu średnie
Niepękające skorupki jajek
Na dzień dobry
Niepękające skorupki jajek
Majonezowa babka z żurawiną i kokosem
wielu średnie
Majonezowa babka z żurawiną i kokosem
wielu średnie
Cebula bez łez
Na dobry humor
Cebula bez łez
Babka czekoladowa bez cukru na majonezie
wielu łatwe
Babka czekoladowa bez cukru na majonezie
wielu łatwe
Naleśniki ze szpinakiem i fetą
3 os. średnie
Naleśniki ze szpinakiem i fetą
3 os. średnie
Pałki w marynacie musztardowo-miodowej
4 os. średnie
Pałki w marynacie musztardowo-miodowej
4 os. średnie
Sałatka ryżowa z mango i szynką
3 os. łatwe
Sałatka ryżowa z mango i szynką
3 os. łatwe
Drożdzowe bułeczki z szynką
wielu trudne
Drożdzowe bułeczki z szynką
wielu trudne
Sałatka z tuńczykiem
wielu łatwe
Sałatka z tuńczykiem
wielu łatwe