Jak łatwo obrać pomidora

udostępnij

Pomidora obierzesz szybko co najmniej dwoma sposobami. Natnij skórkę warzywa, włóż do miseczki lub szklanki i zalej wrzątkiem. Po chwili zalej pomidora zimną wodą z kranu. Skóra powinna sama odchodzić. Alternatywnie możesz naciąć pomidora i przez chwilę opalać go nad palnikiem kuchenki.

Przepisy i Porady

Roladki serowe

wielu łatwe

Czytaj

Roladki serowe

wielu łatwe

Babka majonezowa waniliowo – kakaowa

wielu średnie

Czytaj

Babka majonezowa waniliowo – kakaowa

wielu średnie

Pyszna Lazania

wielu trudne

Czytaj

Pyszna Lazania

wielu trudne

Babka czekoladowa bez cukru na majonezie

wielu łatwe

Czytaj

Babka czekoladowa bez cukru na majonezie

wielu łatwe

Sałatka Cezar z jajkiem

3 os. średnie

Czytaj

Sałatka Cezar z jajkiem

3 os. średnie

Rolada majonezowa z kurczakiem

4 os. średnie

Czytaj

Rolada majonezowa z kurczakiem

4 os. średnie

Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym

2 os. łatwe

Czytaj

Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym

2 os. łatwe

Czyszczenie ryb z łusek


Czytaj

Czyszczenie ryb z łusek

Sałatka orientalna

4 os. łatwe

Czytaj

Sałatka orientalna

4 os. łatwe

Sałatka z kabanosem

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka z kabanosem

wielu łatwe

Jak łatwo obrać pomidora


Na raz i dwa

Czytaj

Jak łatwo obrać pomidora

Sałatka brokułowa z fetą

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka brokułowa z fetą

wielu łatwe