
Jak łatwo obrać pomidora
Pomidora obierzesz szybko co najmniej dwoma sposobami. Natnij skórkę warzywa, włóż do miseczki lub szklanki i zalej wrzątkiem. Po chwili zalej pomidora zimną wodą z kranu. Skóra powinna sama odchodzić. Alternatywnie możesz naciąć pomidora i przez chwilę opalać go nad palnikiem kuchenki.
Przepisy i Porady
Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Na pływająco
Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Aromatyczna puszysta babka
wielu trudne
Aromatyczna puszysta babka
wielu trudne
Sałatka warstwowa gyros
wielu łatwe
Sałatka warstwowa gyros
wielu łatwe
Żeberka na ostro
4 os. średnie
Żeberka na ostro
4 os. średnie
Zakręcone bułeczki ze szpinakiem
wielu trudne
Zakręcone bułeczki ze szpinakiem
wielu trudne
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Sałatka z selerem naciowym
4 os. łatwe
Sałatka z selerem naciowym
4 os. łatwe
Drożdżówki
4 os. trudne
Drożdżówki
4 os. trudne
Makaron na zielono
4 os. łatwe
Makaron na zielono
4 os. łatwe
Ketchupowe eksperymenty
Na chwilę dla siebie
Ketchupowe eksperymenty
Czekoladowe ciasto majonezowe z malinami
wielu średnie
Czekoladowe ciasto majonezowe z malinami
wielu średnie
Sałatka warstwowa
wielu średnie
Sałatka warstwowa
wielu średnie