Pyszne ciasto na pierogi

udostępnij

Jeśli chcesz, aby ciasto na pierogi było miękkie i delikatne, zamiast całego jajka dodaj do mąki i wody samo żółtko i odrobinę oleju. Dzięki temu świąteczne pierogi będą jeszcze smaczniejsze niż zwykle.

Przepisy i Porady

Kremowa pasta z fasoli

wielu łatwe

Czytaj

Kremowa pasta z fasoli

wielu łatwe

Sałatka warstwowa gyros

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka warstwowa gyros

wielu łatwe

Pięknie obrane jajko


Na Wielkanoc

Czytaj

Pięknie obrane jajko

Zapiekanka gyros

3 os. łatwe

Czytaj

Zapiekanka gyros

3 os. łatwe

Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym

2 os. łatwe

Czytaj

Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym

2 os. łatwe

Tort wątróbkowo – majonezowy

wielu średnie

Czytaj

Tort wątróbkowo – majonezowy

wielu średnie

Wrapy z szynką

4 os. średnie

Czytaj

Wrapy z szynką

4 os. średnie

Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach

2 os. średnie

Czytaj

Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach

2 os. średnie

Śledzie z żurawiną

3 os. średnie

Czytaj

Śledzie z żurawiną

3 os. średnie

Aromatyczne mięso z grilla


Na wypad za miasto

Czytaj

Aromatyczne mięso z grilla

Ciasto pięknie wypieczone


Na przeprosiny

Czytaj

Ciasto pięknie wypieczone

Majonezowy sękacz

wielu trudne

Czytaj

Majonezowy sękacz

wielu trudne