
Pyszne ciasto na pierogi
Jeśli chcesz, aby ciasto na pierogi było miękkie i delikatne, zamiast całego jajka dodaj do mąki i wody samo żółtko i odrobinę oleju. Dzięki temu świąteczne pierogi będą jeszcze smaczniejsze niż zwykle.
Przepisy i Porady
Tacosy z sosem śliwkowym
2 os. łatwe
Tacosy z sosem śliwkowym
2 os. łatwe
Warzywa dłużej świeże
Na zielono
Warzywa dłużej świeże
Sałatka palce lizać
wielu łatwe
Sałatka palce lizać
wielu łatwe
Makaron na zielono
4 os. łatwe
Makaron na zielono
4 os. łatwe
Wiosenne roladki kieleckie
3 os. średnie
Wiosenne roladki kieleckie
3 os. średnie
Niepękające skorupki jajek
Na dzień dobry
Niepękające skorupki jajek
Kurczak z porem i marchewką w glazurze majonezowej
wielu trudne
Kurczak z porem i marchewką w glazurze majonezowej
wielu trudne
Sałatka warstwowa gyros
wielu łatwe
Sałatka warstwowa gyros
wielu łatwe
Sałatka nie-papka
Na sałatkowe szaleństwo
Sałatka nie-papka
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami
2 os. łatwe
Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami
2 os. łatwe
Naleśniki ze szpinakiem i fetą
3 os. średnie
Naleśniki ze szpinakiem i fetą
3 os. średnie