Pyszne ciasto na pierogi

udostępnij

Jeśli chcesz, aby ciasto na pierogi było miękkie i delikatne, zamiast całego jajka dodaj do mąki i wody samo żółtko i odrobinę oleju. Dzięki temu świąteczne pierogi będą jeszcze smaczniejsze niż zwykle.

Przepisy i Porady

Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym

4 os. łatwe

Czytaj

Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym

4 os. łatwe

Tarta z masą jajeczną i roszponką

2 os. łatwe

Czytaj

Tarta z masą jajeczną i roszponką

2 os. łatwe

Majonezowa babka z żurawiną i kokosem

wielu średnie

Czytaj

Majonezowa babka z żurawiną i kokosem

wielu średnie

Dyniowe muffiny z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Dyniowe muffiny z majonezem

wielu średnie

Babka majonezowa

wielu średnie

Czytaj

Babka majonezowa

wielu średnie

Sposób na zbyt miękkie pomidory


Czytaj

Sposób na zbyt miękkie pomidory

Zakręcone bułeczki ze szpinakiem

wielu trudne

Czytaj

Zakręcone bułeczki ze szpinakiem

wielu trudne

Ciasto majonezowe z rabarbarem

wielu średnie

Czytaj

Ciasto majonezowe z rabarbarem

wielu średnie

Sałatka z ananasem i porem

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka z ananasem i porem

wielu łatwe

Majonezowe ciasto

wielu średnie

Czytaj

Majonezowe ciasto

wielu średnie

Zapiekanka brokułowa z majonezem

4 os. łatwe

Czytaj

Zapiekanka brokułowa z majonezem

4 os. łatwe

Majonezowe łabędzie

wielu średnie

Czytaj

Majonezowe łabędzie

wielu średnie