
Pyszne masło smakowe
bazylia czosnek koperek masło Na imprezę natka pietruszki papryka pieprz porada porady przyprawy zioła
udostępnij
Jeśli spowszedniało ci już zwyczajne masło, możesz wzbogacić jego smak, dodając do niego odrobinę naturalnych, aromatycznych przypraw. Np. pietruszkę, paprykę, czosnek, pieprz, koperek czy bazylię. Wystarczy utrzeć masło mikserem do momentu uzyskania płynnej konsystencji, a następnie dodać wybrane przyprawy. Po dokładnym wymieszaniu składników i uformowaniu, masło należy mocno schłodzić i wyjąć z zamrażalnika na godzinę przed podaniem.
Przepisy i Porady
Pyszna Lazania
wielu trudne
Pyszna Lazania
wielu trudne
Sałatka warstwowa
wielu średnie
Sałatka warstwowa
wielu średnie
Rolada serowo – drobiowa z majonezem
wielu średnie
Rolada serowo – drobiowa z majonezem
wielu średnie
Siekane kotleciki drobiowe z warzywami
4 os. średnie
Siekane kotleciki drobiowe z warzywami
4 os. średnie
Sałatka nie-papka
Na sałatkowe szaleństwo
Sałatka nie-papka
Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym
4 os. łatwe
Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym
4 os. łatwe
Cebula bez łez
Na dobry humor
Cebula bez łez
Kiszone cytryny
wielu łatwe
Kiszone cytryny
wielu łatwe
Kurczak zapiekany w pomidorach
4 os. średnie
Kurczak zapiekany w pomidorach
4 os. średnie
Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym
wielu trudne
Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym
wielu trudne
Żurek kielecki
wielu średnie
Żurek kielecki
wielu średnie
Bezglutenowa cytrynowa babka majonezowa
wielu średnie
Bezglutenowa cytrynowa babka majonezowa
wielu średnie