Sałatka nie-papka

udostępnij

Nie ma nic gorszego niż sałatka warzywna, której konsystencja przypomina jednolitą papkę. Jeśli chcesz, aby Twoja sałatka znakomicie smakowała i prezentowała się na stole, warzywa potrzebne do jej przygotowania gotuj zawsze na półtwardo.

Przepisy i Porady

Smażenie ryb bez przykrego zapachu


Na pływająco

Czytaj

Smażenie ryb bez przykrego zapachu

Tarta z masą jajeczną i roszponką

2 os. łatwe

Czytaj

Tarta z masą jajeczną i roszponką

2 os. łatwe

By ser nie kleił się do tarki


Czytaj

By ser nie kleił się do tarki

Ciasto majonezowe z rabarbarem

wielu średnie

Czytaj

Ciasto majonezowe z rabarbarem

wielu średnie

Sałatka ryżowa z mango i szynką

3 os. łatwe

Czytaj

Sałatka ryżowa z mango i szynką

3 os. łatwe

Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym

4 os. łatwe

Czytaj

Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym

4 os. łatwe

Ciasto kakaowe z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Ciasto kakaowe z majonezem

wielu średnie

Ketchupowe eksperymenty


Na chwilę dla siebie

Czytaj

Ketchupowe eksperymenty

Naleśniki ze szpinakiem i fetą

3 os. średnie

Czytaj

Naleśniki ze szpinakiem i fetą

3 os. średnie

Sałatka pieczarkowa

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka pieczarkowa

wielu łatwe

Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem

4 os. trudne

Czytaj

Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem

4 os. trudne

Babka majonezowa

wielu średnie

Czytaj

Babka majonezowa

wielu średnie