Sałatka nie-papka

udostępnij

Nie ma nic gorszego niż sałatka warzywna, której konsystencja przypomina jednolitą papkę. Jeśli chcesz, aby Twoja sałatka znakomicie smakowała i prezentowała się na stole, warzywa potrzebne do jej przygotowania gotuj zawsze na półtwardo.

Przepisy i Porady

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

2 os. łatwe

Czytaj

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

2 os. łatwe

Sałatka Waldorf na bogato

4 os. łatwe

Czytaj

Sałatka Waldorf na bogato

4 os. łatwe

Rolada serowo – drobiowa z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Rolada serowo – drobiowa z majonezem

wielu średnie

Drożdżówki

4 os. trudne

Czytaj

Drożdżówki

4 os. trudne

Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką

4 os. średnie

Czytaj

Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką

4 os. średnie

Sałatka warstwowa

wielu średnie

Czytaj

Sałatka warstwowa

wielu średnie

Ciasto majonezowe z rabarbarem

wielu średnie

Czytaj

Ciasto majonezowe z rabarbarem

wielu średnie

Aromatyczne mięso z grilla


Na wypad za miasto

Czytaj

Aromatyczne mięso z grilla

Tacosy z sosem śliwkowym

2 os. łatwe

Czytaj

Tacosy z sosem śliwkowym

2 os. łatwe

Pasta z tuńczyka podawana na grzankach

4 os. łatwe

Czytaj

Pasta z tuńczyka podawana na grzankach

4 os. łatwe

Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa

wielu łatwe

Czytaj

Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa

wielu łatwe

Sałatka śledziowo – buraczkowa

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka śledziowo – buraczkowa

wielu łatwe