Sałatka nie-papka

udostępnij

Nie ma nic gorszego niż sałatka warzywna, której konsystencja przypomina jednolitą papkę. Jeśli chcesz, aby Twoja sałatka znakomicie smakowała i prezentowała się na stole, warzywa potrzebne do jej przygotowania gotuj zawsze na półtwardo.

Przepisy i Porady

Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach

2 os. średnie

Czytaj

Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach

2 os. średnie

Pięknie obrane jajko


Na Wielkanoc

Czytaj

Pięknie obrane jajko

Kurczak z porem i marchewką w glazurze majonezowej

wielu trudne

Czytaj

Kurczak z porem i marchewką w glazurze majonezowej

wielu trudne

Sałatka z selerem naciowym

4 os. łatwe

Czytaj

Sałatka z selerem naciowym

4 os. łatwe

Koreczki-klopsiki z musztardą

2 os. łatwe

Czytaj

Koreczki-klopsiki z musztardą

2 os. łatwe

Czyszczenie ryb z łusek


Czytaj

Czyszczenie ryb z łusek

Warzywa dłużej świeże


Na zielono

Czytaj

Warzywa dłużej świeże

Majonezowe łabędzie

wielu średnie

Czytaj

Majonezowe łabędzie

wielu średnie

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Czytaj

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Majonezowe ciasto

wielu średnie

Czytaj

Majonezowe ciasto

wielu średnie

Pyszne gastrodyzjaki


Na randkę

Czytaj

Pyszne gastrodyzjaki

Jak łatwo obrać pomidora


Na raz i dwa

Czytaj

Jak łatwo obrać pomidora