
Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.
Przepisy i Porady
Kielecka kieszonka
wielu łatwe
Kielecka kieszonka
wielu łatwe
Warzywa dłużej świeże
Na zielono
Warzywa dłużej świeże
Roladki serowe
wielu łatwe
Roladki serowe
wielu łatwe
Stek w musztardowej marynacie
4 os. łatwe
Stek w musztardowej marynacie
4 os. łatwe
Żeberka na ostro
4 os. średnie
Żeberka na ostro
4 os. średnie
Marmurkowe babeczki z Majonezem
wielu średnie
Marmurkowe babeczki z Majonezem
wielu średnie
Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach
2 os. średnie
Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach
2 os. średnie
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Wiosenna pasta z sezamem
4 os. łatwe
Wiosenna pasta z sezamem
4 os. łatwe
Pyszne masło smakowe
Na imprezę
Pyszne masło smakowe
Pieczony pstrąg z ziołami
2 os. łatwe
Pieczony pstrąg z ziołami
2 os. łatwe
Piernik na majonezie
wielu średnie
Piernik na majonezie
wielu średnie