Smażenie ryb bez przykrego zapachu

udostępnij

Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.

Przepisy i Porady

Sałatka orientalna

4 os. łatwe

Czytaj

Sałatka orientalna

4 os. łatwe

Sałatka Cezar z jajkiem

3 os. średnie

Czytaj

Sałatka Cezar z jajkiem

3 os. średnie

Ciasto kakaowe z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Ciasto kakaowe z majonezem

wielu średnie

Majonezowe łabędzie

wielu średnie

Czytaj

Majonezowe łabędzie

wielu średnie

Sałatka ryżowa z mango i szynką

3 os. łatwe

Czytaj

Sałatka ryżowa z mango i szynką

3 os. łatwe

Sałatka z kabanosem

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka z kabanosem

wielu łatwe

Makaron na zielono

4 os. łatwe

Czytaj

Makaron na zielono

4 os. łatwe

Szybka sałatka „co pod ręką”

wielu łatwe

Czytaj

Szybka sałatka „co pod ręką”

wielu łatwe

Wiosenne roladki kieleckie

3 os. średnie

Czytaj

Wiosenne roladki kieleckie

3 os. średnie

Tarta z masą jajeczną i roszponką

2 os. łatwe

Czytaj

Tarta z masą jajeczną i roszponką

2 os. łatwe

Bezglutenowa cytrynowa babka majonezowa

wielu średnie

Czytaj

Bezglutenowa cytrynowa babka majonezowa

wielu średnie

Minitorciki wątróbkowe

wielu łatwe

Czytaj

Minitorciki wątróbkowe

wielu łatwe