
Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.
Przepisy i Porady
Zapiekanka brokułowa z majonezem
4 os. łatwe
Zapiekanka brokułowa z majonezem
4 os. łatwe
Domowe chipsy ziemniaczane po kielecku
wielu średnie
Domowe chipsy ziemniaczane po kielecku
wielu średnie
Jogurtowiec na majonezowym cieście
wielu średnie
Jogurtowiec na majonezowym cieście
wielu średnie
Żurek kielecki
wielu średnie
Żurek kielecki
wielu średnie
Kruche rożki z czarnym i białym sezamem
wielu średnie
Kruche rożki z czarnym i białym sezamem
wielu średnie
Ciasto pięknie wypieczone
Na przeprosiny
Ciasto pięknie wypieczone
Sałatka z selerem naciowym
4 os. łatwe
Sałatka z selerem naciowym
4 os. łatwe
Sałatka śledziowa
wielu łatwe
Sałatka śledziowa
wielu łatwe
Tacosy z sosem śliwkowym
2 os. łatwe
Tacosy z sosem śliwkowym
2 os. łatwe
Rolada majonezowo – serowa
wielu średnie
Rolada majonezowo – serowa
wielu średnie
Kanapkowy żaglowiec
1 os. łatwe
Kanapkowy żaglowiec
1 os. łatwe
Łatwe zbieranie tłuszczu
Na rodzinne chwile