Smażenie ryb bez przykrego zapachu

udostępnij

Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.

Przepisy i Porady

Śledzie z żurawiną

3 os. średnie

Czytaj

Śledzie z żurawiną

3 os. średnie

Aromatyczne mięso z grilla


Na wypad za miasto

Czytaj

Aromatyczne mięso z grilla

Majonezowa babka z żurawiną i kokosem

wielu średnie

Czytaj

Majonezowa babka z żurawiną i kokosem

wielu średnie

Pyszne ciasto na pierogi


Czytaj

Pyszne ciasto na pierogi

Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym

4 os. łatwe

Czytaj

Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym

4 os. łatwe

Babka majonezowa

wielu średnie

Czytaj

Babka majonezowa

wielu średnie

Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach

2 os. łatwe

Czytaj

Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach

2 os. łatwe

Aromatyczna puszysta babka

wielu trudne

Czytaj

Aromatyczna puszysta babka

wielu trudne

Kanapkowy żaglowiec

1 os. łatwe

Czytaj

Kanapkowy żaglowiec

1 os. łatwe

Wrapy z szynką

4 os. średnie

Czytaj

Wrapy z szynką

4 os. średnie

Marmurkowe babeczki z Majonezem

wielu średnie

Czytaj

Marmurkowe babeczki z Majonezem

wielu średnie

Kiszone cytryny

wielu łatwe

Czytaj

Kiszone cytryny

wielu łatwe