Smażenie ryb bez przykrego zapachu

udostępnij

Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.

Przepisy i Porady

Aromatyczna puszysta babka

wielu trudne

Czytaj

Aromatyczna puszysta babka

wielu trudne

Taca smaków z dipami

wielu łatwe

Czytaj

Taca smaków z dipami

wielu łatwe

Jogurtowiec na majonezowym cieście

wielu średnie

Czytaj

Jogurtowiec na majonezowym cieście

wielu średnie

Sałatkowy tort kanapkowy

wielu średnie

Czytaj

Sałatkowy tort kanapkowy

wielu średnie

By ser nie kleił się do tarki


Czytaj

By ser nie kleił się do tarki

Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką

4 os. średnie

Czytaj

Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką

4 os. średnie

Sałatka warstwowa

wielu średnie

Czytaj

Sałatka warstwowa

wielu średnie

Kremowa pasta z fasoli

wielu łatwe

Czytaj

Kremowa pasta z fasoli

wielu łatwe

Kruche rożki z czarnym i białym sezamem

wielu średnie

Czytaj

Kruche rożki z czarnym i białym sezamem

wielu średnie

Łatwe otwieranie słoików


Na męskie spotkanie

Czytaj

Łatwe otwieranie słoików

Cebula bez łez


Na dobry humor

Czytaj

Cebula bez łez

Majonezowe łabędzie

wielu średnie

Czytaj

Majonezowe łabędzie

wielu średnie