
Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.
Przepisy i Porady
Zapiekanka brokułowa z majonezem
4 os. łatwe
Zapiekanka brokułowa z majonezem
4 os. łatwe
Majonezowa babka z żurawiną i kokosem
wielu średnie
Majonezowa babka z żurawiną i kokosem
wielu średnie
Babka majonezowa
wielu średnie
Babka majonezowa
wielu średnie
Pieczony pstrąg z ziołami
2 os. łatwe
Pieczony pstrąg z ziołami
2 os. łatwe
Parówkowe serduszka
2 os. łatwe
Parówkowe serduszka
2 os. łatwe
Oryginalna sałatka wielkanocna
4 os. łatwe
Oryginalna sałatka wielkanocna
4 os. łatwe
Taca smaków z dipami
wielu łatwe
Taca smaków z dipami
wielu łatwe
Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem
4 os. trudne
Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem
4 os. trudne
Babka majonezowa waniliowo – kakaowa
wielu średnie
Babka majonezowa waniliowo – kakaowa
wielu średnie
Sałatka z selerem naciowym
4 os. łatwe
Sałatka z selerem naciowym
4 os. łatwe
Tortilla z kurczakiem po kielecku
2 os. średnie
Tortilla z kurczakiem po kielecku
2 os. średnie
Stek w musztardowej marynacie
4 os. łatwe
Stek w musztardowej marynacie
4 os. łatwe