Smażenie ryb bez przykrego zapachu

udostępnij

Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.

Przepisy i Porady

Ciasto kakaowe z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Ciasto kakaowe z majonezem

wielu średnie

Szybka sałatka „co pod ręką”

wielu łatwe

Czytaj

Szybka sałatka „co pod ręką”

wielu łatwe

Wiosenne roladki kieleckie

3 os. średnie

Czytaj

Wiosenne roladki kieleckie

3 os. średnie

Łatwe otwieranie słoików


Na męskie spotkanie

Czytaj

Łatwe otwieranie słoików

Sałatka orientalna

4 os. łatwe

Czytaj

Sałatka orientalna

4 os. łatwe

Tacosy z sosem śliwkowym

2 os. łatwe

Czytaj

Tacosy z sosem śliwkowym

2 os. łatwe

Majonezowa babka z żurawiną i kokosem

wielu średnie

Czytaj

Majonezowa babka z żurawiną i kokosem

wielu średnie

Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym

4 os. łatwe

Czytaj

Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym

4 os. łatwe

Sałatkowo – tostowy torcik

wielu średnie

Czytaj

Sałatkowo – tostowy torcik

wielu średnie

Drożdzowe bułeczki z szynką

wielu trudne

Czytaj

Drożdzowe bułeczki z szynką

wielu trudne

Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym

2 os. łatwe

Czytaj

Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym

2 os. łatwe

Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym

wielu średnie

Czytaj

Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym

wielu średnie