Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.
Przepisy i Porady
Niepękające skorupki jajek
Na dzień dobry
Niepękające skorupki jajek
Majonezowa babka z żurawiną i kokosem
wielu średnie
Majonezowa babka z żurawiną i kokosem
wielu średnie
Ciasto majonezowe z rabarbarem
wielu średnie
Ciasto majonezowe z rabarbarem
wielu średnie
Sałatka Waldorf na bogato
4 os. łatwe
Sałatka Waldorf na bogato
4 os. łatwe
Sałatka Cezar z jajkiem
3 os. średnie
Sałatka Cezar z jajkiem
3 os. średnie
Ciasto pięknie wypieczone
Na przeprosiny
Ciasto pięknie wypieczone
Pyszne gastrodyzjaki
Na randkę
Pyszne gastrodyzjaki
Naturalnie kolorowe pisanki
Na Wielkanoc
Naturalnie kolorowe pisanki
Wypasione kanapki
2 os. łatwe
Wypasione kanapki
2 os. łatwe
Sałatka nie-papka
Na sałatkowe szaleństwo
Sałatka nie-papka
Drożdżówki
4 os. trudne
Drożdżówki
4 os. trudne