
Ciasto majonezowe z rabarbarem

Ciasto majonezowe z rabarbarem
1. Kruszonka: składniki na kruszonkę zagnieć i schłodź 20 minut w lodówce.
2. Wszystkie składniki na ciasto przełóż do miski i zmiksuj na gładkie ciasto. Ciasto przełóz do tortownicy o średnicy 21 cm. wyłożoną papierem do pieczenia, ułóż rabarbar i posyp kruszonką.
Piecz ok. 30 minut w temperturze 170 stopni.
Przepisy i Porady
Majonezowa babka z żurawiną i kokosem
wielu średnie
Czytaj
Majonezowa babka z żurawiną i kokosem
wielu średnie
Babka majonezowa
wielu średnie
Czytaj
Babka majonezowa
wielu średnie
Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki
2 os. średnie
Czytaj
Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki
2 os. średnie
Aromatyczna puszysta babka
wielu trudne
Czytaj
Aromatyczna puszysta babka
wielu trudne
Oryginalna sałatka wielkanocna
4 os. łatwe
Czytaj
Oryginalna sałatka wielkanocna
4 os. łatwe
Bezglutenowa cytrynowa babka majonezowa
wielu średnie
Czytaj
Bezglutenowa cytrynowa babka majonezowa
wielu średnie
Sałatkowo – tostowy torcik
wielu średnie
Czytaj
Sałatkowo – tostowy torcik
wielu średnie
Babka czekoladowa bez cukru na majonezie
wielu łatwe
Czytaj
Babka czekoladowa bez cukru na majonezie
wielu łatwe
Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym
2 os. łatwe
Czytaj
Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym
2 os. łatwe
Torcik kanapkowy
4 os. łatwe
Czytaj
Torcik kanapkowy
4 os. łatwe
Na następną okazję...
Na Wielkanoc
Czytaj
Na Wielkanoc
Na zielono
Czytaj
Na zielono
Na przeprosiny
Czytaj
Na przeprosiny
Na kinderbal
Czytaj
Na kinderbal
Mamy dla Was kolejny KONKURS!
Czytaj
Mamy dla Was kolejny KONKURS!
Na pływająco
Czytaj
Na pływająco
Na sałatkowe szaleństwa
Czytaj
Na sałatkowe szaleństwa
Konkurs „Wywołujemy Snackowity nastrój”
Czytaj
Konkurs „Wywołujemy Snackowity nastrój”
Na dzień dobry
Czytaj
Na dzień dobry
Na dobry humor
Czytaj
Na dobry humor
Na imprezę
Czytaj
Na imprezę
Na głębokie przemyślenia
Czytaj