Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami


poziom
łatwe

dla ilu?
2 os.

czas

Składniki

  • 20 g łuskanych pistacji
  • 5 g roszponki
  • 2 jajka
  • 3 łyżeczki Majonezu Kieleckiego

Produkty użyte w przepisie:

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

Przygotowanie

1

Jajka ugotować na twardo.

2

Pistacje zmielić razem z roszponką.

3

Zmieszać z żółtkami i majonezem.

4

Białka jajek nabić zrobioną masą.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Kieleckie hot-dogi

wielu łatwe

Czytaj

Kieleckie hot-dogi

wielu łatwe

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Czytaj

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Warzywa dłużej świeże


Na zielono

Czytaj

Warzywa dłużej świeże

PORADA

Majonezowe ciasto

wielu średnie

Czytaj

Majonezowe ciasto

wielu średnie

Sałatka wiosenna z fetą

1 os. łatwe

Czytaj

Sałatka wiosenna z fetą

1 os. łatwe

Sałatka z tuńczykiem

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka z tuńczykiem

wielu łatwe

Tort jarzynowy z piersią z kurczaka

wielu średnie

Czytaj

Tort jarzynowy z piersią z kurczaka

wielu średnie

Pyszne ciasto na pierogi


Czytaj

Pyszne ciasto na pierogi

PORADA

Żurek kielecki

wielu średnie

Czytaj

Żurek kielecki

wielu średnie

Wege burgery

2 os. średnie

Czytaj

Wege burgery

2 os. średnie

Na następną okazję...