Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami


poziom
łatwe

dla ilu?
2 os.

czas

Składniki

  • 20 g łuskanych pistacji
  • 5 g roszponki
  • 2 jajka
  • 3 łyżeczki Majonezu Kieleckiego

Produkty użyte w przepisie:

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

Przygotowanie

1

Jajka ugotować na twardo.

2

Pistacje zmielić razem z roszponką.

3

Zmieszać z żółtkami i majonezem.

4

Białka jajek nabić zrobioną masą.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Babka majonezowa waniliowo – kakaowa

wielu średnie

Czytaj

Babka majonezowa waniliowo – kakaowa

wielu średnie

Cebula bez łez


Na dobry humor

Czytaj

Cebula bez łez

PORADA

Pyszne gastrodyzjaki


Na randkę

Czytaj

Pyszne gastrodyzjaki

PORADA

Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach

2 os. łatwe

Czytaj

Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach

2 os. łatwe

Żeberka na ostro

4 os. średnie

Czytaj

Żeberka na ostro

4 os. średnie

Marmurkowe babeczki z Majonezem

wielu średnie

Czytaj

Marmurkowe babeczki z Majonezem

wielu średnie

Ciasto Kiwi

wielu trudne

Czytaj

Ciasto Kiwi

wielu trudne

Dip jabłkowo – cebulowy

wielu łatwe

Czytaj

Dip jabłkowo – cebulowy

wielu łatwe

Stek w musztardowej marynacie

4 os. łatwe

Czytaj

Stek w musztardowej marynacie

4 os. łatwe

Minisałatka nowalijkowa

wielu łatwe

Czytaj

Minisałatka nowalijkowa

wielu łatwe

Na następną okazję...