Kieleckie hot-dogi


poziom
łatwe

dla ilu?
wielu

czas

Składniki

  • 10 parówek lub kiełbasek
  • 10 bułek do hot-dogów
  • 10 plasterków sera żółtego
  • 5 ogórków kiszonych
  • 2 czerwone cebule
  • Ketchup Kielecki
  • Musztarda Kielecka
  • Sos Kielecki

Produkty użyte w przepisie:

Kieleckie hot-dogi

Przygotowanie

1

Przekrój bułki na pół, jednak nie rozcinaj ich do końca.

2

Parówki podgrzej w wodzie lub na patelni grillowej.

3

Parówki zawiń w plasterki sera żółtego.

4

Bułki podgrzej w piekarniku lub na patelni grillowej, aż będą chrupkie.

5

Włóż parówki zawinięte w ser do bułek.

6

Dodaj plasterki ogórków i cebulę pokrojoną w pióra.

7

Dodaj swoją ulubioną musztardę, ketchup lub ulubiony sos. Możesz też dowolnie eksperymentować i bawić się, łącząc smaki.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki

2 os. średnie

Czytaj

Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki

2 os. średnie

Kruche rożki z czarnym i białym sezamem

wielu trudne

Czytaj

Kruche rożki z czarnym i białym sezamem

wielu trudne

Marmurkowe babeczki z Majonezem

wielu średnie

Czytaj

Marmurkowe babeczki z Majonezem

wielu średnie

Ciasto majonezowe z rabarbarem

wielu średnie

Czytaj

Ciasto majonezowe z rabarbarem

wielu średnie

Babka majonezowo – czekoladowa

wielu średnie

Czytaj

Babka majonezowo – czekoladowa

wielu średnie

Sałatka palce lizać

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka palce lizać

wielu łatwe

Fantazyjny talerz


Na kinderbal

Czytaj

Fantazyjny talerz

PORADA

Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką

4 os. średnie

Czytaj

Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką

4 os. średnie

Niepękające skorupki jajek


Na dzień dobry

Czytaj

Niepękające skorupki jajek

PORADA

Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach

2 os. łatwe

Czytaj

Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach

2 os. łatwe

Na następną okazję...