Kieleckie hot-dogi


poziom
łatwe

dla ilu?
wielu

czas

Składniki

  • 10 parówek lub kiełbasek
  • 10 bułek do hot-dogów
  • 10 plasterków sera żółtego
  • 5 ogórków kiszonych
  • 2 czerwone cebule
  • Ketchup Kielecki
  • Musztarda Kielecka
  • Sos Kielecki

Produkty użyte w przepisie:

Kieleckie hot-dogi

Przygotowanie

1

Przekrój bułki na pół, jednak nie rozcinaj ich do końca.

2

Parówki podgrzej w wodzie lub na patelni grillowej.

3

Parówki zawiń w plasterki sera żółtego.

4

Bułki podgrzej w piekarniku lub na patelni grillowej, aż będą chrupkie.

5

Włóż parówki zawinięte w ser do bułek.

6

Dodaj plasterki ogórków i cebulę pokrojoną w pióra.

7

Dodaj swoją ulubioną musztardę, ketchup lub ulubiony sos. Możesz też dowolnie eksperymentować i bawić się, łącząc smaki.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Taca smaków z dipami

wielu łatwe

Czytaj

Taca smaków z dipami

wielu łatwe

Tort wątróbkowo – majonezowy

wielu średnie

Czytaj

Tort wątróbkowo – majonezowy

wielu średnie

Kielecka kieszonka

wielu łatwe

Czytaj

Kielecka kieszonka

wielu łatwe

Aromatyczna puszysta babka

wielu trudne

Czytaj

Aromatyczna puszysta babka

wielu trudne

Sajgonki po kielecku

4 os. średnie

Czytaj

Sajgonki po kielecku

4 os. średnie

Łatwe otwieranie słoików


Na męskie spotkanie

Czytaj

Łatwe otwieranie słoików

PORADA

Marmurkowe babeczki z Majonezem

wielu średnie

Czytaj

Marmurkowe babeczki z Majonezem

wielu średnie

Babka majonezowa

wielu średnie

Czytaj

Babka majonezowa

wielu średnie

Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki

2 os. średnie

Czytaj

Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki

2 os. średnie

Sałatka ryżowa z mango i szynką

3 os. łatwe

Czytaj

Sałatka ryżowa z mango i szynką

3 os. łatwe

Na następną okazję...