Kieleckie hot-dogi


poziom
łatwe

dla ilu?
wielu

czas

Składniki

  • 10 parówek lub kiełbasek
  • 10 bułek do hot-dogów
  • 10 plasterków sera żółtego
  • 5 ogórków kiszonych
  • 2 czerwone cebule
  • Ketchup Kielecki
  • Musztarda Kielecka
  • Sos Kielecki

Produkty użyte w przepisie:

Kieleckie hot-dogi

Przygotowanie

1

Przekrój bułki na pół, jednak nie rozcinaj ich do końca.

2

Parówki podgrzej w wodzie lub na patelni grillowej.

3

Parówki zawiń w plasterki sera żółtego.

4

Bułki podgrzej w piekarniku lub na patelni grillowej, aż będą chrupkie.

5

Włóż parówki zawinięte w ser do bułek.

6

Dodaj plasterki ogórków i cebulę pokrojoną w pióra.

7

Dodaj swoją ulubioną musztardę, ketchup lub ulubiony sos. Możesz też dowolnie eksperymentować i bawić się, łącząc smaki.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Czyszczenie ryb z łusek


Czytaj

Czyszczenie ryb z łusek

PORADA

Pyszna Lazania

wielu trudne

Czytaj

Pyszna Lazania

wielu trudne

Sałatka śledziowa

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka śledziowa

wielu łatwe

Pyszne gastrodyzjaki


Na randkę

Czytaj

Pyszne gastrodyzjaki

PORADA

Pyszne ciasto na pierogi


Czytaj

Pyszne ciasto na pierogi

PORADA

Fantazyjny talerz


Na kinderbal

Czytaj

Fantazyjny talerz

PORADA

Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem

4 os. trudne

Czytaj

Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem

4 os. trudne

Torcik kanapkowy

4 os. łatwe

Czytaj

Torcik kanapkowy

4 os. łatwe

Tarta z masą jajeczną i roszponką

2 os. łatwe

Czytaj

Tarta z masą jajeczną i roszponką

2 os. łatwe

Kremowa pasta z fasoli

wielu łatwe

Czytaj

Kremowa pasta z fasoli

wielu łatwe

Na następną okazję...