Kieleckie hot-dogi


poziom
łatwe

dla ilu?
wielu

czas

Składniki

  • 10 parówek lub kiełbasek
  • 10 bułek do hot-dogów
  • 10 plasterków sera żółtego
  • 5 ogórków kiszonych
  • 2 czerwone cebule
  • Ketchup Kielecki
  • Musztarda Kielecka
  • Sos Kielecki

Produkty użyte w przepisie:

Kieleckie hot-dogi

Przygotowanie

1

Przekrój bułki na pół, jednak nie rozcinaj ich do końca.

2

Parówki podgrzej w wodzie lub na patelni grillowej.

3

Parówki zawiń w plasterki sera żółtego.

4

Bułki podgrzej w piekarniku lub na patelni grillowej, aż będą chrupkie.

5

Włóż parówki zawinięte w ser do bułek.

6

Dodaj plasterki ogórków i cebulę pokrojoną w pióra.

7

Dodaj swoją ulubioną musztardę, ketchup lub ulubiony sos. Możesz też dowolnie eksperymentować i bawić się, łącząc smaki.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Koreczki-klopsiki z musztardą

2 os. łatwe

Czytaj

Koreczki-klopsiki z musztardą

2 os. łatwe

Stek w musztardowej marynacie

4 os. łatwe

Czytaj

Stek w musztardowej marynacie

4 os. łatwe

Rosyjska sałatka śledziowa

4 os. łatwe

Czytaj

Rosyjska sałatka śledziowa

4 os. łatwe

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Czytaj

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Rolada serowo – drobiowa z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Rolada serowo – drobiowa z majonezem

wielu średnie

Sałatka Cezar z jajkiem

3 os. średnie

Czytaj

Sałatka Cezar z jajkiem

3 os. średnie

Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem

4 os. trudne

Czytaj

Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem

4 os. trudne

Sałata zawsze świeża


Na wiosnę

Czytaj

Sałata zawsze świeża

PORADA

Jak łatwo obrać pomidora


Na raz i dwa

Czytaj

Jak łatwo obrać pomidora

PORADA

Fantazyjny talerz


Na kinderbal

Czytaj

Fantazyjny talerz

PORADA

Na następną okazję...