
Konfitura z czerwonej cebuli

Konfitura z czerwonej cebuli
Przygotowanie
1
Cebulę obierz i pokrój na cienkie plasterki lub w piórka.
2
Przełóż cebulę do garnka, dodaj cukier i ocet. Całość gotuj ok. 30 minut na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
3
Gotową konfiturę przełóż do słoiczków. Na wierzch połóż po kawałku rozmarynu i dobrze zamknij.
4
Słoiczki z konfiturą możesz zapasteryzować, gotując je na średnim ogniu przez ok. 15-20 minut w dużym garnku z wodą, zanurzone do 3/4 wysokości.
Przepisy i Porady
Żurek kielecki
wielu średnie
Czytaj
Żurek kielecki
wielu średnie
Rolada majonezowa z kurczakiem
4 os. średnie
Czytaj
Rolada majonezowa z kurczakiem
4 os. średnie
Konfitura z czerwonej cebuli
wielu łatwe
Czytaj
Konfitura z czerwonej cebuli
wielu łatwe
Kurczak z porem i marchewką w glazurze majonezowej
wielu trudne
Czytaj
Kurczak z porem i marchewką w glazurze majonezowej
wielu trudne
Aromatyczne mięso z grilla
Na wypad za miasto
CzytajAromatyczne mięso z grilla
PORADAZapiekanka brokułowa z majonezem
4 os. łatwe
Czytaj
Zapiekanka brokułowa z majonezem
4 os. łatwe
Minitorciki wątróbkowe
wielu łatwe
Czytaj
Minitorciki wątróbkowe
wielu łatwe
Cytrynowa babka majonezowa
wielu średnie
Czytaj
Cytrynowa babka majonezowa
wielu średnie
Wypasione kanapki
2 os. łatwe
Czytaj
Wypasione kanapki
2 os. łatwe
Kruche rożki z czarnym i białym sezamem
wielu średnie
Czytaj
Kruche rożki z czarnym i białym sezamem
wielu średnie
Na następną okazję...
Na dzień dobry
Czytaj
Na dzień dobry
Na przeprosiny
Czytaj
Na przeprosiny
Na kinderbal
Czytaj
Na kinderbal
Na głębokie przemyślenia
Czytaj
Na głębokie przemyślenia
Na Boże Narodzenie
Czytaj
Na Boże Narodzenie
Na dobry humor
Czytaj
Na dobry humor
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Czytaj
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Na imprezę
Czytaj
Na imprezę
Na rodzinne chwile
Czytaj
Na rodzinne chwile
Mamy dla Was kolejny KONKURS!
Czytaj
Mamy dla Was kolejny KONKURS!
Na raz i dwa
Czytaj
Na raz i dwa
Na pływająco
Czytaj