
Konfitura z czerwonej cebuli

Konfitura z czerwonej cebuli
Przygotowanie
1
Cebulę obierz i pokrój na cienkie plasterki lub w piórka.
2
Przełóż cebulę do garnka, dodaj cukier i ocet. Całość gotuj ok. 30 minut na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
3
Gotową konfiturę przełóż do słoiczków. Na wierzch połóż po kawałku rozmarynu i dobrze zamknij.
4
Słoiczki z konfiturą możesz zapasteryzować, gotując je na średnim ogniu przez ok. 15-20 minut w dużym garnku z wodą, zanurzone do 3/4 wysokości.
Przepisy i Porady
Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym
4 os. łatwe
Czytaj
Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym
4 os. łatwe
Babka majonezowa
wielu średnie
Czytaj
Babka majonezowa
wielu średnie
Sposób na zbyt miękkie pomidory
Czytaj
Sposób na zbyt miękkie pomidory
PORADACebula bez łez
Na dobry humor
CzytajCebula bez łez
PORADARolada majonezowa z kurczakiem
4 os. średnie
Czytaj
Rolada majonezowa z kurczakiem
4 os. średnie
Sałatka wiosenna z fetą
1 os. łatwe
Czytaj
Sałatka wiosenna z fetą
1 os. łatwe
Sałatka śledziowa
wielu łatwe
Czytaj
Sałatka śledziowa
wielu łatwe
Roladki serowe
wielu łatwe
Czytaj
Roladki serowe
wielu łatwe
Sałata zawsze świeża
Na wiosnę
CzytajSałata zawsze świeża
PORADARolada serowo – drobiowa z majonezem
wielu średnie
Czytaj
Rolada serowo – drobiowa z majonezem
wielu średnie
Na następną okazję...
Na karnawałowe szaleństwa
Czytaj
Na karnawałowe szaleństwa
Na kinderbal
Czytaj
Na kinderbal
Na dobry humor
Czytaj
Na dobry humor
Na zielono
Czytaj
Na zielono
Na rodzinne chwile
Czytaj
Na rodzinne chwile
Kto ma ochotę na świąteczny upominek? ;)
Czytaj
Kto ma ochotę na świąteczny upominek? ;)
Na Wielkanoc
Czytaj
Na Wielkanoc
Na imprezę
Czytaj
Na imprezę
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Czytaj
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Na raz i dwa
Czytaj
Na raz i dwa
Na pływająco
Czytaj
Na pływająco
Na Boże Narodzenie
Czytaj