Kremowa pasta z fasoli


poziom
łatwe

dla ilu?
wielu

czas

Składniki

  • 2 szklanki ugotowanej białej fasoli
  • 2 łyżki Majonezu Kieleckiego
  • 2 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz

Produkty użyte w przepisie:

Kremowa pasta z fasoli

Przygotowanie

1

Fasolę z Majonezem Kieleckiem zmiksuj na gładki jednolity krem.

2

Całość dopraw solą i pieprzem według smaku.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Sałatka Waldorf na bogato

4 os. łatwe

Czytaj

Sałatka Waldorf na bogato

4 os. łatwe

Fantazyjny talerz


Na kinderbal

Czytaj

Fantazyjny talerz

PORADA

Czy jajko jest aby świeże?


Na głębokie przemyślenia

Czytaj

Czy jajko jest aby świeże?

PORADA

Łatwe zbieranie tłuszczu


Na rodzinne chwile

Czytaj

Łatwe zbieranie tłuszczu

PORADA

Naturalnie kolorowe pisanki


Na Wielkanoc

Czytaj

Naturalnie kolorowe pisanki

PORADA

Sałatka nie-papka


Na sałatkowe szaleństwo

Czytaj

Sałatka nie-papka

PORADA

Babka majonezowa

wielu średnie

Czytaj

Babka majonezowa

wielu średnie

Majonezowy sękacz

wielu trudne

Czytaj

Majonezowy sękacz

wielu trudne

Sałatkowo – tostowy torcik

wielu średnie

Czytaj

Sałatkowo – tostowy torcik

wielu średnie

Kruche rożki z czarnym i białym sezamem

wielu trudne

Czytaj

Kruche rożki z czarnym i białym sezamem

wielu trudne

Na następną okazję...