Pasta z tuńczyka podawana na grzankach


poziom
łatwe

dla ilu?
4 os.

czas

Składniki

  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 2 duże łyki Majonezu Kieleckiego
  • sól
  • pieprz
  • pół pęczka świeżego szczypiorku

Produkty użyte w przepisie:

Pasta z tuńczyka podawana na grzankach

Jajka, tuńczyka, majonez, ketchupp i przyprawy blendujemy. pokrojony szczypiorek dokładamy do powstałej pasty. Całość rozsmarowujemy na grzankach bądź innym pieczywie.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Sałatka warstwowa

wielu średnie

Czytaj

Sałatka warstwowa

wielu średnie

Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym

2 os. łatwe

Czytaj

Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym

2 os. łatwe

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Czytaj

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Pyszna Lazania

wielu trudne

Czytaj

Pyszna Lazania

wielu trudne

Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką

2 os. średnie

Czytaj

Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką

2 os. średnie

Tortilla z kurczakiem po kielecku

2 os. średnie

Czytaj

Tortilla z kurczakiem po kielecku

2 os. średnie

Niepękające skorupki jajek


Na dzień dobry

Czytaj

Niepękające skorupki jajek

PORADA

Zapiekanka gyros

3 os. łatwe

Czytaj

Zapiekanka gyros

3 os. łatwe

Oryginalna sałatka wielkanocna

4 os. łatwe

Czytaj

Oryginalna sałatka wielkanocna

4 os. łatwe

Rolada serowo – drobiowa z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Rolada serowo – drobiowa z majonezem

wielu średnie

Na następną okazję...