Pasta z tuńczyka podawana na grzankach


poziom
łatwe

dla ilu?
4 os.

czas

Składniki

  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 2 duże łyki Majonezu Kieleckiego
  • sól
  • pieprz
  • pół pęczka świeżego szczypiorku

Produkty użyte w przepisie:

Pasta z tuńczyka podawana na grzankach

Jajka, tuńczyka, majonez, ketchupp i przyprawy blendujemy. pokrojony szczypiorek dokładamy do powstałej pasty. Całość rozsmarowujemy na grzankach bądź innym pieczywie.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Aromatyczna puszysta babka

wielu trudne

Czytaj

Aromatyczna puszysta babka

wielu trudne

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

2 os. łatwe

Czytaj

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

2 os. łatwe

Kurczak z porem i marchewką w glazurze majonezowej

wielu trudne

Czytaj

Kurczak z porem i marchewką w glazurze majonezowej

wielu trudne

Dyniowe muffiny z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Dyniowe muffiny z majonezem

wielu średnie

Minisałatka nowalijkowa

wielu łatwe

Czytaj

Minisałatka nowalijkowa

wielu łatwe

Sałatka z tuńczykiem

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka z tuńczykiem

wielu łatwe

Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym

2 os. łatwe

Czytaj

Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym

2 os. łatwe

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Czytaj

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Wiosenna pasta z sezamem

4 os. łatwe

Czytaj

Wiosenna pasta z sezamem

4 os. łatwe

Kielecka kieszonka

wielu łatwe

Czytaj

Kielecka kieszonka

wielu łatwe

Na następną okazję...