Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach


poziom
łatwe

dla ilu?
2 os.

czas

Składniki

  • 4 plastry schabu
  • 1/2 pęczku koperku
  • 3 łyżki Majonezu Kieleckiego z czosnkiem
  • 30 dag pieczarek
  • 2 marchewki
  • 2 cebule
  • sól
  • pieprz
  • przyprawa do wołowiny

Produkty użyte w przepisie:

Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach

Przygotowanie

1

Schab umyj, osusz, rozbij i natrzyj przyprawami.

2

Koperek posiekaj drobno, dodaj do majonezu,przypraw i wymieszaj. Na każdym plastrze schabu rozsmaruj nadzienie, a następnie zwiń schab w roladkę i zepnij wykałaczkami. Obsmaż z każdej strony na patelni grillowej.

3

Wymyte, obrane i pokrojone warzywa podsmaż na patelni,a następnie duś przez około 10 minut. Następnie ułóż warzywa na roladkach i duś pod przykryciem około 20 minut.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Ketchupowe eksperymenty


Na chwilę dla siebie

Czytaj

Ketchupowe eksperymenty

PORADA

Fantazyjny talerz


Na kinderbal

Czytaj

Fantazyjny talerz

PORADA

Koreczki-klopsiki z musztardą

2 os. łatwe

Czytaj

Koreczki-klopsiki z musztardą

2 os. łatwe

Sałatka w kształcie marchewki

wielu trudne

Czytaj

Sałatka w kształcie marchewki

wielu trudne

Kieleckie hot-dogi

wielu łatwe

Czytaj

Kieleckie hot-dogi

wielu łatwe

Taca smaków z dipami

wielu łatwe

Czytaj

Taca smaków z dipami

wielu łatwe

Sałatka śledziowo – buraczkowa

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka śledziowo – buraczkowa

wielu łatwe

Łatwe otwieranie słoików


Na męskie spotkanie

Czytaj

Łatwe otwieranie słoików

PORADA

Wypasione kanapki

2 os. łatwe

Czytaj

Wypasione kanapki

2 os. łatwe

Minitorciki wątróbkowe

wielu łatwe

Czytaj

Minitorciki wątróbkowe

wielu łatwe

Na następną okazję...