Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach


poziom
łatwe

dla ilu?
2 os.

czas

Składniki

  • 4 plastry schabu
  • 1/2 pęczku koperku
  • 3 łyżki Majonezu Kieleckiego z czosnkiem
  • 30 dag pieczarek
  • 2 marchewki
  • 2 cebule
  • sól
  • pieprz
  • przyprawa do wołowiny

Produkty użyte w przepisie:

Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach

Przygotowanie

1

Schab umyj, osusz, rozbij i natrzyj przyprawami.

2

Koperek posiekaj drobno, dodaj do majonezu,przypraw i wymieszaj. Na każdym plastrze schabu rozsmaruj nadzienie, a następnie zwiń schab w roladkę i zepnij wykałaczkami. Obsmaż z każdej strony na patelni grillowej.

3

Wymyte, obrane i pokrojone warzywa podsmaż na patelni,a następnie duś przez około 10 minut. Następnie ułóż warzywa na roladkach i duś pod przykryciem około 20 minut.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Sałatka nie-papka


Na sałatkowe szaleństwo

Czytaj

Sałatka nie-papka

PORADA

Zapiekanka gyros

3 os. łatwe

Czytaj

Zapiekanka gyros

3 os. łatwe

Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym

2 os. łatwe

Czytaj

Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym

2 os. łatwe

Makaron na zielono

4 os. łatwe

Czytaj

Makaron na zielono

4 os. łatwe

Czyszczenie ryb z łusek


Czytaj

Czyszczenie ryb z łusek

PORADA

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

2 os. łatwe

Czytaj

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

2 os. łatwe

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Czytaj

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Wege burgery

2 os. średnie

Czytaj

Wege burgery

2 os. średnie

By ser nie kleił się do tarki


Czytaj

By ser nie kleił się do tarki

PORADA

Niepękające skorupki jajek


Na dzień dobry

Czytaj

Niepękające skorupki jajek

PORADA

Na następną okazję...