Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach


poziom
łatwe

dla ilu?
2 os.

czas

Składniki

  • 4 plastry schabu
  • 1/2 pęczku koperku
  • 3 łyżki Majonezu Kieleckiego z czosnkiem
  • 30 dag pieczarek
  • 2 marchewki
  • 2 cebule
  • sól
  • pieprz
  • przyprawa do wołowiny

Produkty użyte w przepisie:

Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach

Przygotowanie

1

Schab umyj, osusz, rozbij i natrzyj przyprawami.

2

Koperek posiekaj drobno, dodaj do majonezu,przypraw i wymieszaj. Na każdym plastrze schabu rozsmaruj nadzienie, a następnie zwiń schab w roladkę i zepnij wykałaczkami. Obsmaż z każdej strony na patelni grillowej.

3

Wymyte, obrane i pokrojone warzywa podsmaż na patelni,a następnie duś przez około 10 minut. Następnie ułóż warzywa na roladkach i duś pod przykryciem około 20 minut.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Dip jabłkowo – cebulowy

wielu łatwe

Czytaj

Dip jabłkowo – cebulowy

wielu łatwe

Sałatka cytrusowa z octem

2 os. łatwe

Czytaj

Sałatka cytrusowa z octem

2 os. łatwe

Pyszna Lazania

wielu trudne

Czytaj

Pyszna Lazania

wielu trudne

Sałatka brokułowa z fetą

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka brokułowa z fetą

wielu łatwe

Aromatyczna puszysta babka

wielu trudne

Czytaj

Aromatyczna puszysta babka

wielu trudne

Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa

wielu łatwe

Czytaj

Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa

wielu łatwe

Ciasto Kiwi

wielu trudne

Czytaj

Ciasto Kiwi

wielu trudne

Czy jajko jest aby świeże?


Na głębokie przemyślenia

Czytaj

Czy jajko jest aby świeże?

PORADA

Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym

wielu trudne

Czytaj

Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym

wielu trudne

Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami

wielu średnie

Czytaj

Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami

wielu średnie

Na następną okazję...