Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach


poziom
łatwe

dla ilu?
2 os.

czas

Składniki

  • 4 plastry schabu
  • 1/2 pęczku koperku
  • 3 łyżki Majonezu Kieleckiego z czosnkiem
  • 30 dag pieczarek
  • 2 marchewki
  • 2 cebule
  • sól
  • pieprz
  • przyprawa do wołowiny

Produkty użyte w przepisie:

Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach

Przygotowanie

1

Schab umyj, osusz, rozbij i natrzyj przyprawami.

2

Koperek posiekaj drobno, dodaj do majonezu,przypraw i wymieszaj. Na każdym plastrze schabu rozsmaruj nadzienie, a następnie zwiń schab w roladkę i zepnij wykałaczkami. Obsmaż z każdej strony na patelni grillowej.

3

Wymyte, obrane i pokrojone warzywa podsmaż na patelni,a następnie duś przez około 10 minut. Następnie ułóż warzywa na roladkach i duś pod przykryciem około 20 minut.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Kremowa pasta z fasoli

wielu łatwe

Czytaj

Kremowa pasta z fasoli

wielu łatwe

Babka majonezowa waniliowo – kakaowa

wielu średnie

Czytaj

Babka majonezowa waniliowo – kakaowa

wielu średnie

Kieleckie hot-dogi

wielu łatwe

Czytaj

Kieleckie hot-dogi

wielu łatwe

Sałatkowo – tostowy torcik

wielu średnie

Czytaj

Sałatkowo – tostowy torcik

wielu średnie

Kiszone cytryny

wielu łatwe

Czytaj

Kiszone cytryny

wielu łatwe

Domowy przecier pomidorowy

wielu łatwe

Czytaj

Domowy przecier pomidorowy

wielu łatwe

Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa

wielu łatwe

Czytaj

Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa

wielu łatwe

Warzywa dłużej świeże


Na zielono

Czytaj

Warzywa dłużej świeże

PORADA

Wege burgery

2 os. średnie

Czytaj

Wege burgery

2 os. średnie

Mini hamburgery

4 os. łatwe

Czytaj

Mini hamburgery

4 os. łatwe

Na następną okazję...