Kieleckie hot-dogi
poziom
łatwe
dla ilu?
wielu
czas
Składniki
- 10 parówek lub kiełbasek
- 10 bułek do hot-dogów
- 10 plasterków sera żółtego
- 5 ogórków kiszonych
- 2 czerwone cebule
- Ketchup Kielecki
- Musztarda Kielecka
- Sos Kielecki
Kieleckie hot-dogi
Przygotowanie
1
Przekrój bułki na pół, jednak nie rozcinaj ich do końca.
2
Parówki podgrzej w wodzie lub na patelni grillowej.
3
Parówki zawiń w plasterki sera żółtego.
4
Bułki podgrzej w piekarniku lub na patelni grillowej, aż będą chrupkie.
5
Włóż parówki zawinięte w ser do bułek.
6
Dodaj plasterki ogórków i cebulę pokrojoną w pióra.
7
Dodaj swoją ulubioną musztardę, ketchup lub ulubiony sos. Możesz też dowolnie eksperymentować i bawić się, łącząc smaki.