Czyszczenie ryb z łusek

udostępnij

Rybę błyskawicznie oczyścisz z łusek, pocierając ją drobną tarką. Przed rozpoczęciem zanurz rybę w gorącej wodzie. Tylko nie za długo, bo inaczej popęka skórka. Aby uchronić deskę do krojenia lub blat przed przykrym zapachem, użyj papieru do pieczenia pokrytego silikonem.

Przepisy i Porady

Sałatka z ananasem i porem

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka z ananasem i porem

wielu łatwe

Sałata zawsze świeża


Na wiosnę

Czytaj

Sałata zawsze świeża

Kurczak zapiekany w pomidorach

4 os. średnie

Czytaj

Kurczak zapiekany w pomidorach

4 os. średnie

Sałatka warstwowa gyros

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka warstwowa gyros

wielu łatwe

Majonezowe łabędzie

wielu średnie

Czytaj

Majonezowe łabędzie

wielu średnie

Jajka faszerowane

wielu łatwe

Czytaj

Jajka faszerowane

wielu łatwe

Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem

4 os. trudne

Czytaj

Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem

4 os. trudne

Sałatka Colesław

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka Colesław

wielu łatwe

Wiosenna pasta z sezamem

4 os. łatwe

Czytaj

Wiosenna pasta z sezamem

4 os. łatwe

Kanapkowy żaglowiec

1 os. łatwe

Czytaj

Kanapkowy żaglowiec

1 os. łatwe

Dyniowe muffiny z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Dyniowe muffiny z majonezem

wielu średnie

Zapiekanka gyros

3 os. łatwe

Czytaj

Zapiekanka gyros

3 os. łatwe