Czyszczenie ryb z łusek

udostępnij

Rybę błyskawicznie oczyścisz z łusek, pocierając ją drobną tarką. Przed rozpoczęciem zanurz rybę w gorącej wodzie. Tylko nie za długo, bo inaczej popęka skórka. Aby uchronić deskę do krojenia lub blat przed przykrym zapachem, użyj papieru do pieczenia pokrytego silikonem.

Przepisy i Porady

Sałatka palce lizać

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka palce lizać

wielu łatwe

Torcik kanapkowy

4 os. łatwe

Czytaj

Torcik kanapkowy

4 os. łatwe

Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami

wielu średnie

Czytaj

Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami

wielu średnie

Rolada serowo – drobiowa z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Rolada serowo – drobiowa z majonezem

wielu średnie

Mini hamburgery

4 os. łatwe

Czytaj

Mini hamburgery

4 os. łatwe

Tarta z masą jajeczną i roszponką

2 os. łatwe

Czytaj

Tarta z masą jajeczną i roszponką

2 os. łatwe

Czyszczenie ryb z łusek


Czytaj

Czyszczenie ryb z łusek

Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką

2 os. średnie

Czytaj

Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką

2 os. średnie

Wiosenne roladki kieleckie

3 os. średnie

Czytaj

Wiosenne roladki kieleckie

3 os. średnie

Roladki serowe

wielu łatwe

Czytaj

Roladki serowe

wielu łatwe

Żeberka na ostro

4 os. średnie

Czytaj

Żeberka na ostro

4 os. średnie

Drożdżówki

4 os. trudne

Czytaj

Drożdżówki

4 os. trudne