Czyszczenie ryb z łusek

udostępnij

Rybę błyskawicznie oczyścisz z łusek, pocierając ją drobną tarką. Przed rozpoczęciem zanurz rybę w gorącej wodzie. Tylko nie za długo, bo inaczej popęka skórka. Aby uchronić deskę do krojenia lub blat przed przykrym zapachem, użyj papieru do pieczenia pokrytego silikonem.

Przepisy i Porady

Torcik kanapkowy

4 os. łatwe

Czytaj

Torcik kanapkowy

4 os. łatwe

Sałatka ryżowa z mango i szynką

3 os. łatwe

Czytaj

Sałatka ryżowa z mango i szynką

3 os. łatwe

Sałatka z kabanosem

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka z kabanosem

wielu łatwe

Domowe chipsy ziemniaczane po kielecku

wielu średnie

Czytaj

Domowe chipsy ziemniaczane po kielecku

wielu średnie

Tacosy z sosem śliwkowym

2 os. łatwe

Czytaj

Tacosy z sosem śliwkowym

2 os. łatwe

Majonezowy sękacz

wielu trudne

Czytaj

Majonezowy sękacz

wielu trudne

Zapiekanka gyros

3 os. łatwe

Czytaj

Zapiekanka gyros

3 os. łatwe

Tarta z masą jajeczną i roszponką

2 os. łatwe

Czytaj

Tarta z masą jajeczną i roszponką

2 os. łatwe

Kieleckie hot-dogi

wielu łatwe

Czytaj

Kieleckie hot-dogi

wielu łatwe

Śledzie z żurawiną

3 os. średnie

Czytaj

Śledzie z żurawiną

3 os. średnie

Pasta z tuńczyka podawana na grzankach

4 os. łatwe

Czytaj

Pasta z tuńczyka podawana na grzankach

4 os. łatwe

Czekoladowe ciasto majonezowe z malinami

wielu średnie

Czytaj

Czekoladowe ciasto majonezowe z malinami

wielu średnie