
Czyszczenie ryb z łusek
Rybę błyskawicznie oczyścisz z łusek, pocierając ją drobną tarką. Przed rozpoczęciem zanurz rybę w gorącej wodzie. Tylko nie za długo, bo inaczej popęka skórka. Aby uchronić deskę do krojenia lub blat przed przykrym zapachem, użyj papieru do pieczenia pokrytego silikonem.
Przepisy i Porady
Pięknie obrane jajko
Na Wielkanoc
Pięknie obrane jajko
Łatwe zbieranie tłuszczu
Na rodzinne chwile
Łatwe zbieranie tłuszczu
Ciasto kakaowe z majonezem
wielu średnie
Ciasto kakaowe z majonezem
wielu średnie
Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami
2 os. łatwe
Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami
2 os. łatwe
Zapiekanka brokułowa z majonezem
4 os. łatwe
Zapiekanka brokułowa z majonezem
4 os. łatwe
Czyszczenie ryb z łusek
Czyszczenie ryb z łusek
Fantazyjny talerz
Na kinderbal
Fantazyjny talerz
Sałata zawsze świeża
Na wiosnę
Sałata zawsze świeża
Stek w musztardowej marynacie
4 os. łatwe
Stek w musztardowej marynacie
4 os. łatwe
Wiosenne roladki kieleckie
3 os. średnie
Wiosenne roladki kieleckie
3 os. średnie
By ser nie kleił się do tarki
By ser nie kleił się do tarki
Baba piaskowa z majonezem
wielu średnie
Baba piaskowa z majonezem
wielu średnie