Czyszczenie ryb z łusek
Rybę błyskawicznie oczyścisz z łusek, pocierając ją drobną tarką. Przed rozpoczęciem zanurz rybę w gorącej wodzie. Tylko nie za długo, bo inaczej popęka skórka. Aby uchronić deskę do krojenia lub blat przed przykrym zapachem, użyj papieru do pieczenia pokrytego silikonem.
Przepisy i Porady
Sałatka palce lizać
wielu łatwe
Sałatka palce lizać
wielu łatwe
Torcik kanapkowy
4 os. łatwe
Torcik kanapkowy
4 os. łatwe
Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami
wielu średnie
Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami
wielu średnie
Rolada serowo – drobiowa z majonezem
wielu średnie
Rolada serowo – drobiowa z majonezem
wielu średnie
Mini hamburgery
4 os. łatwe
Mini hamburgery
4 os. łatwe
Tarta z masą jajeczną i roszponką
2 os. łatwe
Tarta z masą jajeczną i roszponką
2 os. łatwe
Czyszczenie ryb z łusek
Czyszczenie ryb z łusek
Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką
2 os. średnie
Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką
2 os. średnie
Wiosenne roladki kieleckie
3 os. średnie
Wiosenne roladki kieleckie
3 os. średnie
Roladki serowe
wielu łatwe
Roladki serowe
wielu łatwe
Żeberka na ostro
4 os. średnie
Żeberka na ostro
4 os. średnie
Drożdżówki
4 os. trudne
Drożdżówki
4 os. trudne