![](https://www.majonez.pl/majoassets/uploads/2016/12/Fotolia_125551201_S.jpg)
Czyszczenie ryb z łusek
Rybę błyskawicznie oczyścisz z łusek, pocierając ją drobną tarką. Przed rozpoczęciem zanurz rybę w gorącej wodzie. Tylko nie za długo, bo inaczej popęka skórka. Aby uchronić deskę do krojenia lub blat przed przykrym zapachem, użyj papieru do pieczenia pokrytego silikonem.
Przepisy i Porady
Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa
wielu łatwe
Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa
wielu łatwe
Sałatka z tuńczykiem
wielu łatwe
Sałatka z tuńczykiem
wielu łatwe
Majonezowe ciasto
wielu średnie
Majonezowe ciasto
wielu średnie
Aromatyczne mięso z grilla
Na wypad za miasto
Aromatyczne mięso z grilla
Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym
4 os. łatwe
Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym
4 os. łatwe
Wiosenne roladki kieleckie
3 os. średnie
Wiosenne roladki kieleckie
3 os. średnie
Cytrynowa babka majonezowa
wielu średnie
Cytrynowa babka majonezowa
wielu średnie
Pasta z tuńczyka podawana na grzankach
4 os. łatwe
Pasta z tuńczyka podawana na grzankach
4 os. łatwe
Dyniowe muffiny z majonezem
wielu średnie
Dyniowe muffiny z majonezem
wielu średnie
Kanapkowy żaglowiec
1 os. łatwe
Kanapkowy żaglowiec
1 os. łatwe
Konfitura z czerwonej cebuli
wielu łatwe
Konfitura z czerwonej cebuli
wielu łatwe
Wege burgery
2 os. średnie
Wege burgery
2 os. średnie