Czyszczenie ryb z łusek

udostępnij

Rybę błyskawicznie oczyścisz z łusek, pocierając ją drobną tarką. Przed rozpoczęciem zanurz rybę w gorącej wodzie. Tylko nie za długo, bo inaczej popęka skórka. Aby uchronić deskę do krojenia lub blat przed przykrym zapachem, użyj papieru do pieczenia pokrytego silikonem.

Przepisy i Porady

Jak łatwo obrać pomidora


Na raz i dwa

Czytaj

Jak łatwo obrać pomidora

Pyszne gastrodyzjaki


Na randkę

Czytaj

Pyszne gastrodyzjaki

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

2 os. łatwe

Czytaj

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

2 os. łatwe

Marmurkowe babeczki z Majonezem

wielu średnie

Czytaj

Marmurkowe babeczki z Majonezem

wielu średnie

Ciasto majonezowe z rabarbarem

wielu średnie

Czytaj

Ciasto majonezowe z rabarbarem

wielu średnie

Naturalnie kolorowe pisanki


Na Wielkanoc

Czytaj

Naturalnie kolorowe pisanki

Wiosenna pasta z sezamem

4 os. łatwe

Czytaj

Wiosenna pasta z sezamem

4 os. łatwe

Kremowa pasta z fasoli

wielu łatwe

Czytaj

Kremowa pasta z fasoli

wielu łatwe

Torcik kanapkowy

4 os. łatwe

Czytaj

Torcik kanapkowy

4 os. łatwe

Stek w musztardowej marynacie

4 os. łatwe

Czytaj

Stek w musztardowej marynacie

4 os. łatwe

Sałatka palce lizać

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka palce lizać

wielu łatwe

Sałatka warstwowa

wielu średnie

Czytaj

Sałatka warstwowa

wielu średnie