Czyszczenie ryb z łusek

udostępnij

Rybę błyskawicznie oczyścisz z łusek, pocierając ją drobną tarką. Przed rozpoczęciem zanurz rybę w gorącej wodzie. Tylko nie za długo, bo inaczej popęka skórka. Aby uchronić deskę do krojenia lub blat przed przykrym zapachem, użyj papieru do pieczenia pokrytego silikonem.

Przepisy i Porady

Cebula bez łez


Na dobry humor

Czytaj

Cebula bez łez

Łatwe otwieranie słoików


Na męskie spotkanie

Czytaj

Łatwe otwieranie słoików

Dip jabłkowo – cebulowy

wielu łatwe

Czytaj

Dip jabłkowo – cebulowy

wielu łatwe

Wege burgery

2 os. średnie

Czytaj

Wege burgery

2 os. średnie

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

2 os. łatwe

Czytaj

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

2 os. łatwe

Niepękające skorupki jajek


Na dzień dobry

Czytaj

Niepękające skorupki jajek

Kruche rożki z czarnym i białym sezamem

wielu trudne

Czytaj

Kruche rożki z czarnym i białym sezamem

wielu trudne

Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką

4 os. średnie

Czytaj

Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką

4 os. średnie

Rolada serowo – drobiowa z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Rolada serowo – drobiowa z majonezem

wielu średnie

Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa

wielu łatwe

Czytaj

Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa

wielu łatwe

Czyszczenie ryb z łusek


Czytaj

Czyszczenie ryb z łusek

Sałatka nie-papka


Na sałatkowe szaleństwo

Czytaj

Sałatka nie-papka