![](https://www.majonez.pl/majoassets/uploads/2016/03/jajka1.jpg)
Pięknie obrane jajko
Jeśli chcesz, aby jajka na twardo po obraniu wyglądały pięknie, a na skorupce nie zostały kawałki białka, po ugotowaniu włóż je do naczynia z lodem i zalej zimną wodą. Po ok. 4-5 minutach obstukaj skorupkę i obierz jajka „pod wodą”. Skorupka zejdzie z łatwością.
Przepisy i Porady
Pyszne masło smakowe
Na imprezę
Pyszne masło smakowe
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Dip jabłkowo – cebulowy
wielu łatwe
Dip jabłkowo – cebulowy
wielu łatwe
Wypasione kanapki
2 os. łatwe
Wypasione kanapki
2 os. łatwe
Pieczony pstrąg z ziołami
2 os. łatwe
Pieczony pstrąg z ziołami
2 os. łatwe
Sałatka pieczarkowa
wielu łatwe
Sałatka pieczarkowa
wielu łatwe
Łatwe otwieranie słoików
Na męskie spotkanie
Łatwe otwieranie słoików
Sałatka cytrusowa z octem
2 os. łatwe
Sałatka cytrusowa z octem
2 os. łatwe
Majonezowa babka z żurawiną i kokosem
wielu średnie
Majonezowa babka z żurawiną i kokosem
wielu średnie
Ciasto pięknie wypieczone
Na przeprosiny
Ciasto pięknie wypieczone
Sałatka Cezar z jajkiem
3 os. średnie
Sałatka Cezar z jajkiem
3 os. średnie
Ciasto Kiwi
wielu trudne
Ciasto Kiwi
wielu trudne