
Pyszne masło smakowe
bazylia czosnek koperek masło Na imprezę natka pietruszki papryka pieprz porada porady przyprawy zioła
udostępnij
Jeśli spowszedniało ci już zwyczajne masło, możesz wzbogacić jego smak, dodając do niego odrobinę naturalnych, aromatycznych przypraw. Np. pietruszkę, paprykę, czosnek, pieprz, koperek czy bazylię. Wystarczy utrzeć masło mikserem do momentu uzyskania płynnej konsystencji, a następnie dodać wybrane przyprawy. Po dokładnym wymieszaniu składników i uformowaniu, masło należy mocno schłodzić i wyjąć z zamrażalnika na godzinę przed podaniem.
Przepisy i Porady
Sałatka Waldorf na bogato
4 os. łatwe
Sałatka Waldorf na bogato
4 os. łatwe
Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym
4 os. łatwe
Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym
4 os. łatwe
Sałatka brokułowa z fetą
wielu łatwe
Sałatka brokułowa z fetą
wielu łatwe
Sałatka „co się nawinie”
wielu łatwe
Sałatka „co się nawinie”
wielu łatwe
Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami
wielu średnie
Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami
wielu średnie
Zakręcone bułeczki ze szpinakiem
wielu trudne
Zakręcone bułeczki ze szpinakiem
wielu trudne
Wege burgery
2 os. średnie
Wege burgery
2 os. średnie
Łatwe zbieranie tłuszczu
Na rodzinne chwile
Łatwe zbieranie tłuszczu
Oryginalna sałatka wielkanocna
4 os. łatwe
Oryginalna sałatka wielkanocna
4 os. łatwe
Łatwe otwieranie słoików
Na męskie spotkanie
Łatwe otwieranie słoików
Majonezowe ciasto
wielu średnie
Majonezowe ciasto
wielu średnie
Taca smaków z dipami
wielu łatwe
Taca smaków z dipami
wielu łatwe