Pyszne masło smakowe

udostępnij

Jeśli spowszedniało ci już zwyczajne masło, możesz wzbogacić jego smak, dodając do niego odrobinę naturalnych, aromatycznych przypraw. Np. pietruszkę, paprykę, czosnek, pieprz, koperek czy bazylię. Wystarczy utrzeć masło mikserem do momentu uzyskania płynnej konsystencji, a następnie dodać wybrane przyprawy. Po dokładnym wymieszaniu składników i uformowaniu, masło należy mocno schłodzić i wyjąć z zamrażalnika na godzinę przed podaniem.

Przepisy i Porady

Kruche rożki z czarnym i białym sezamem

wielu trudne

Czytaj

Kruche rożki z czarnym i białym sezamem

wielu trudne

Jajka faszerowane

wielu łatwe

Czytaj

Jajka faszerowane

wielu łatwe

Cytrynowa babka majonezowa

wielu średnie

Czytaj

Cytrynowa babka majonezowa

wielu średnie

Konfitura z czerwonej cebuli

wielu łatwe

Czytaj

Konfitura z czerwonej cebuli

wielu łatwe

Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami

wielu średnie

Czytaj

Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami

wielu średnie

Majonezowy sękacz

wielu trudne

Czytaj

Majonezowy sękacz

wielu trudne

Parówkowe serduszka

2 os. łatwe

Czytaj

Parówkowe serduszka

2 os. łatwe

Pięknie obrane jajko


Na Wielkanoc

Czytaj

Pięknie obrane jajko

Sałatka Colesław

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka Colesław

wielu łatwe

Kurczak z porem i marchewką w glazurze majonezowej

wielu trudne

Czytaj

Kurczak z porem i marchewką w glazurze majonezowej

wielu trudne

Aksamitna pomidorowa

4 os. łatwe

Czytaj

Aksamitna pomidorowa

4 os. łatwe

Kruche rożki z czarnym i białym sezamem

wielu średnie

Czytaj

Kruche rożki z czarnym i białym sezamem

wielu średnie