Ciasto majonezowe z rabarbarem
Ciasto majonezowe z rabarbarem
1. Kruszonka: składniki na kruszonkę zagnieć i schłodź 20 minut w lodówce.
2. Wszystkie składniki na ciasto przełóż do miski i zmiksuj na gładkie ciasto. Ciasto przełóz do tortownicy o średnicy 21 cm. wyłożoną papierem do pieczenia, ułóż rabarbar i posyp kruszonką.
Piecz ok. 30 minut w temperturze 170 stopni.
Przepisy i Porady
Kiszone cytryny
wielu łatwe
Czytaj
Kiszone cytryny
wielu łatwe
Sałatka „co się nawinie”
wielu łatwe
Czytaj
Sałatka „co się nawinie”
wielu łatwe
Baba piaskowa z majonezem
wielu średnie
Czytaj
Baba piaskowa z majonezem
wielu średnie
Minisałatka koktajlowa
4 os. łatwe
Czytaj
Minisałatka koktajlowa
4 os. łatwe
Zapiekanka brokułowa z majonezem
4 os. łatwe
Czytaj
Zapiekanka brokułowa z majonezem
4 os. łatwe
Łatwe otwieranie słoików
Na męskie spotkanie
CzytajŁatwe otwieranie słoików
PORADAEkspresowa sałatka serowo-ananasowa
wielu łatwe
Czytaj
Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa
wielu łatwe
Pyszna Lazania
wielu trudne
Czytaj
Pyszna Lazania
wielu trudne
Koreczki-klopsiki z musztardą
2 os. łatwe
Czytaj
Koreczki-klopsiki z musztardą
2 os. łatwe
Sałatka warstwowa gyros
wielu łatwe
Czytaj
Sałatka warstwowa gyros
wielu łatwe
Na następną okazję...
Na przeprosiny
Czytaj
Na przeprosiny
Na karnawałowe szaleństwa
Czytaj
Na karnawałowe szaleństwa
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Czytaj
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Na męski wieczór
Czytaj
Na męski wieczór
Na zielono
Czytaj
Na zielono
Na głębokie przemyślenia
Czytaj
Na głębokie przemyślenia
Konkurs „Wywołujemy Snackowity nastrój”
Czytaj
Konkurs „Wywołujemy Snackowity nastrój”
Na dzień dobry
Czytaj
Na dzień dobry
Na wiosnę
Czytaj
Na wiosnę
Na kinderbal
Czytaj
Na kinderbal
Na Wielkanoc
Czytaj
Na Wielkanoc
Na chwilę dla siebie
Czytaj