
Ciasto majonezowe z rabarbarem

Ciasto majonezowe z rabarbarem
1. Kruszonka: składniki na kruszonkę zagnieć i schłodź 20 minut w lodówce.
2. Wszystkie składniki na ciasto przełóż do miski i zmiksuj na gładkie ciasto. Ciasto przełóz do tortownicy o średnicy 21 cm. wyłożoną papierem do pieczenia, ułóż rabarbar i posyp kruszonką.
Piecz ok. 30 minut w temperturze 170 stopni.
Przepisy i Porady
Majonezowy sękacz
wielu trudne
Czytaj
Majonezowy sękacz
wielu trudne
Babka czekoladowa bez cukru na majonezie
wielu łatwe
Czytaj
Babka czekoladowa bez cukru na majonezie
wielu łatwe
Sałatka Waldorf na bogato
4 os. łatwe
Czytaj
Sałatka Waldorf na bogato
4 os. łatwe
Sałatka warstwowa gyros
wielu łatwe
Czytaj
Sałatka warstwowa gyros
wielu łatwe
Sałatka orientalna
4 os. łatwe
Czytaj
Sałatka orientalna
4 os. łatwe
Tort wątróbkowo – majonezowy
wielu średnie
Czytaj
Tort wątróbkowo – majonezowy
wielu średnie
Taca smaków z dipami
wielu łatwe
Czytaj
Taca smaków z dipami
wielu łatwe
Babka majonezowa waniliowo – kakaowa
wielu średnie
Czytaj
Babka majonezowa waniliowo – kakaowa
wielu średnie
Wiosenne roladki kieleckie
3 os. średnie
Czytaj
Wiosenne roladki kieleckie
3 os. średnie
Naleśniki ze szpinakiem i fetą
3 os. średnie
Czytaj
Naleśniki ze szpinakiem i fetą
3 os. średnie
Na następną okazję...
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Czytaj
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Kto ma ochotę na świąteczny upominek? ;)
Czytaj
Kto ma ochotę na świąteczny upominek? ;)
Na wypady za miasto
Czytaj
Na wypady za miasto
Na rodzinne chwile
Czytaj
Na rodzinne chwile
Na imprezę
Czytaj
Na imprezę
Konkurs „Wywołujemy Snackowity nastrój”
Czytaj
Konkurs „Wywołujemy Snackowity nastrój”
Na randkę
Czytaj
Na randkę
Na zielono
Czytaj
Na zielono
Na chwilę dla siebie
Czytaj
Na chwilę dla siebie
Na dzień dobry
Czytaj
Na dzień dobry
Na głębokie przemyślenia
Czytaj
Na głębokie przemyślenia
Na raz i dwa
Czytaj