Ciasto majonezowe z rabarbarem
Ciasto majonezowe z rabarbarem
1. Kruszonka: składniki na kruszonkę zagnieć i schłodź 20 minut w lodówce.
2. Wszystkie składniki na ciasto przełóż do miski i zmiksuj na gładkie ciasto. Ciasto przełóz do tortownicy o średnicy 21 cm. wyłożoną papierem do pieczenia, ułóż rabarbar i posyp kruszonką.
Piecz ok. 30 minut w temperturze 170 stopni.
Przepisy i Porady
Pikantne kotleciki z kurczaka z nutą majonezu
wielu łatwe
Czytaj
Pikantne kotleciki z kurczaka z nutą majonezu
wielu łatwe
Sałatka palce lizać
wielu łatwe
Czytaj
Sałatka palce lizać
wielu łatwe
Sposób na zbyt miękkie pomidory
Czytaj
Sposób na zbyt miękkie pomidory
PORADASałatka z kabanosem
wielu łatwe
Czytaj
Sałatka z kabanosem
wielu łatwe
Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym
wielu średnie
Czytaj
Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym
wielu średnie
Babka majonezowa
wielu średnie
Czytaj
Babka majonezowa
wielu średnie
Łatwe otwieranie słoików
Na męskie spotkanie
CzytajŁatwe otwieranie słoików
PORADACiasto Kiwi
wielu trudne
Czytaj
Ciasto Kiwi
wielu trudne
Pałki w marynacie musztardowo-miodowej
4 os. średnie
Czytaj
Pałki w marynacie musztardowo-miodowej
4 os. średnie
Sałatka „co się nawinie”
wielu łatwe
Czytaj
Sałatka „co się nawinie”
wielu łatwe
Na następną okazję...
Na randkę
Czytaj
Na randkę
Na wypady za miasto
Czytaj
Na wypady za miasto
Na sałatkowe szaleństwa
Czytaj
Na sałatkowe szaleństwa
Na męski wieczór
Czytaj
Na męski wieczór
Na zielono
Czytaj
Na zielono
Na Boże Narodzenie
Czytaj
Na Boże Narodzenie
Na chwilę dla siebie
Czytaj
Na chwilę dla siebie
Kto ma ochotę na świąteczny upominek? ;)
Czytaj
Kto ma ochotę na świąteczny upominek? ;)
Na dobry humor
Czytaj
Na dobry humor
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Czytaj
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Na pływająco
Czytaj
Na pływająco
Na wiosnę
Czytaj