
Ciasto majonezowe z rabarbarem

Ciasto majonezowe z rabarbarem
1. Kruszonka: składniki na kruszonkę zagnieć i schłodź 20 minut w lodówce.
2. Wszystkie składniki na ciasto przełóż do miski i zmiksuj na gładkie ciasto. Ciasto przełóz do tortownicy o średnicy 21 cm. wyłożoną papierem do pieczenia, ułóż rabarbar i posyp kruszonką.
Piecz ok. 30 minut w temperturze 170 stopni.
Przepisy i Porady
Dip jabłkowo – cebulowy
wielu łatwe
Czytaj
Dip jabłkowo – cebulowy
wielu łatwe
Kiszone cytryny
wielu łatwe
Czytaj
Kiszone cytryny
wielu łatwe
Naleśniki ze szpinakiem i fetą
3 os. średnie
Czytaj
Naleśniki ze szpinakiem i fetą
3 os. średnie
Kieleckie hot-dogi
wielu łatwe
Czytaj
Kieleckie hot-dogi
wielu łatwe
Bezglutenowa cytrynowa babka majonezowa
wielu średnie
Czytaj
Bezglutenowa cytrynowa babka majonezowa
wielu średnie
Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym
2 os. łatwe
Czytaj
Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym
2 os. łatwe
Kurczak zapiekany w pomidorach
4 os. średnie
Czytaj
Kurczak zapiekany w pomidorach
4 os. średnie
Sałatkowy tort kanapkowy
wielu średnie
Czytaj
Sałatkowy tort kanapkowy
wielu średnie
Czekoladowe ciasto majonezowe z malinami
wielu średnie
Czytaj
Czekoladowe ciasto majonezowe z malinami
wielu średnie
Ciasto kakaowe z majonezem
wielu średnie
Czytaj
Ciasto kakaowe z majonezem
wielu średnie
Na następną okazję...
Na wiosnę
Czytaj
Na wiosnę
Na zielono
Czytaj
Na zielono
Na wypady za miasto
Czytaj
Na wypady za miasto
Na kinderbal
Czytaj
Na kinderbal
Na głębokie przemyślenia
Czytaj
Na głębokie przemyślenia
Na Boże Narodzenie
Czytaj
Na Boże Narodzenie
Na karnawałowe szaleństwa
Czytaj
Na karnawałowe szaleństwa
Na Wielkanoc
Czytaj
Na Wielkanoc
Na dobry humor
Czytaj
Na dobry humor
Na pływająco
Czytaj
Na pływająco
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Czytaj
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Mamy dla Was kolejny KONKURS!
Czytaj