Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach


poziom
łatwe

dla ilu?
2 os.

czas

Składniki

  • 4 plastry schabu
  • 1/2 pęczku koperku
  • 3 łyżki Majonezu Kieleckiego z czosnkiem
  • 30 dag pieczarek
  • 2 marchewki
  • 2 cebule
  • sól
  • pieprz
  • przyprawa do wołowiny

Produkty użyte w przepisie:

Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach

Przygotowanie

1

Schab umyj, osusz, rozbij i natrzyj przyprawami.

2

Koperek posiekaj drobno, dodaj do majonezu,przypraw i wymieszaj. Na każdym plastrze schabu rozsmaruj nadzienie, a następnie zwiń schab w roladkę i zepnij wykałaczkami. Obsmaż z każdej strony na patelni grillowej.

3

Wymyte, obrane i pokrojone warzywa podsmaż na patelni,a następnie duś przez około 10 minut. Następnie ułóż warzywa na roladkach i duś pod przykryciem około 20 minut.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Kruche rożki z czarnym i białym sezamem

wielu trudne

Czytaj

Kruche rożki z czarnym i białym sezamem

wielu trudne

Pyszne ciasto na pierogi


Czytaj

Pyszne ciasto na pierogi

PORADA

Zapiekanka gyros

3 os. łatwe

Czytaj

Zapiekanka gyros

3 os. łatwe

Żurek kielecki

wielu średnie

Czytaj

Żurek kielecki

wielu średnie

Sałatka nie-papka


Na sałatkowe szaleństwo

Czytaj

Sałatka nie-papka

PORADA

Dyniowe muffiny z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Dyniowe muffiny z majonezem

wielu średnie

Sposób na zbyt miękkie pomidory


Czytaj

Sposób na zbyt miękkie pomidory

PORADA

Parówkowe serduszka

2 os. łatwe

Czytaj

Parówkowe serduszka

2 os. łatwe

Ciasto kakaowe z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Ciasto kakaowe z majonezem

wielu średnie

Sałata zawsze świeża


Na wiosnę

Czytaj

Sałata zawsze świeża

PORADA

Na następną okazję...