Kremowa pasta z fasoli


poziom
łatwe

dla ilu?
wielu

czas

Składniki

  • 2 szklanki ugotowanej białej fasoli
  • 2 łyżki Majonezu Kieleckiego
  • 2 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz

Produkty użyte w przepisie:

Kremowa pasta z fasoli

Przygotowanie

1

Fasolę z Majonezem Kieleckiem zmiksuj na gładki jednolity krem.

2

Całość dopraw solą i pieprzem według smaku.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Sałatka nie-papka


Na sałatkowe szaleństwo

Czytaj

Sałatka nie-papka

PORADA

Dyniowe muffiny z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Dyniowe muffiny z majonezem

wielu średnie

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

2 os. łatwe

Czytaj

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

2 os. łatwe

Koreczki-klopsiki z musztardą

2 os. łatwe

Czytaj

Koreczki-klopsiki z musztardą

2 os. łatwe

Śledzie z żurawiną

3 os. średnie

Czytaj

Śledzie z żurawiną

3 os. średnie

Sałatka w kształcie marchewki

wielu trudne

Czytaj

Sałatka w kształcie marchewki

wielu trudne

Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami

wielu średnie

Czytaj

Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami

wielu średnie

Stek w musztardowej marynacie

4 os. łatwe

Czytaj

Stek w musztardowej marynacie

4 os. łatwe

Sałatka Colesław

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka Colesław

wielu łatwe

Żeberka na ostro

4 os. średnie

Czytaj

Żeberka na ostro

4 os. średnie

Na następną okazję...