Kremowa pasta z fasoli


poziom
łatwe

dla ilu?
wielu

czas

Składniki

  • 2 szklanki ugotowanej białej fasoli
  • 2 łyżki Majonezu Kieleckiego
  • 2 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz

Produkty użyte w przepisie:

Kremowa pasta z fasoli

Przygotowanie

1

Fasolę z Majonezem Kieleckiem zmiksuj na gładki jednolity krem.

2

Całość dopraw solą i pieprzem według smaku.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Sałatka śledziowa

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka śledziowa

wielu łatwe

Sałatka w kształcie marchewki

wielu trudne

Czytaj

Sałatka w kształcie marchewki

wielu trudne

Ciasto pięknie wypieczone


Na przeprosiny

Czytaj

Ciasto pięknie wypieczone

PORADA

Minisałatka koktajlowa

4 os. łatwe

Czytaj

Minisałatka koktajlowa

4 os. łatwe

Bakłażany z kielecką duszą

wielu łatwe

Czytaj

Bakłażany z kielecką duszą

wielu łatwe

Jogurtowiec na majonezowym cieście

wielu średnie

Czytaj

Jogurtowiec na majonezowym cieście

wielu średnie

Babka majonezowo – czekoladowa

wielu średnie

Czytaj

Babka majonezowo – czekoladowa

wielu średnie

Warzywa dłużej świeże


Na zielono

Czytaj

Warzywa dłużej świeże

PORADA

Kurczak z porem i marchewką w glazurze majonezowej

wielu trudne

Czytaj

Kurczak z porem i marchewką w glazurze majonezowej

wielu trudne

Minisałatka nowalijkowa

wielu łatwe

Czytaj

Minisałatka nowalijkowa

wielu łatwe

Na następną okazję...