Kremowa pasta z fasoli


poziom
łatwe

dla ilu?
wielu

czas

Składniki

  • 2 szklanki ugotowanej białej fasoli
  • 2 łyżki Majonezu Kieleckiego
  • 2 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz

Produkty użyte w przepisie:

Kremowa pasta z fasoli

Przygotowanie

1

Fasolę z Majonezem Kieleckiem zmiksuj na gładki jednolity krem.

2

Całość dopraw solą i pieprzem według smaku.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Kiszone cytryny

wielu łatwe

Czytaj

Kiszone cytryny

wielu łatwe

Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką

2 os. średnie

Czytaj

Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką

2 os. średnie

Sajgonki po kielecku

4 os. średnie

Czytaj

Sajgonki po kielecku

4 os. średnie

Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach

2 os. średnie

Czytaj

Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach

2 os. średnie

Czy jajko jest aby świeże?


Na głębokie przemyślenia

Czytaj

Czy jajko jest aby świeże?

PORADA

Tort wątróbkowo – majonezowy

wielu średnie

Czytaj

Tort wątróbkowo – majonezowy

wielu średnie

Pyszne masło smakowe


Na imprezę

Czytaj

Pyszne masło smakowe

PORADA

Domowy przecier pomidorowy

wielu łatwe

Czytaj

Domowy przecier pomidorowy

wielu łatwe

Wiosenne roladki kieleckie

3 os. średnie

Czytaj

Wiosenne roladki kieleckie

3 os. średnie

Cebula bez łez


Na dobry humor

Czytaj

Cebula bez łez

PORADA

Na następną okazję...