Kremowa pasta z fasoli


poziom
łatwe

dla ilu?
wielu

czas

Składniki

  • 2 szklanki ugotowanej białej fasoli
  • 2 łyżki Majonezu Kieleckiego
  • 2 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz

Produkty użyte w przepisie:

Kremowa pasta z fasoli

Przygotowanie

1

Fasolę z Majonezem Kieleckiem zmiksuj na gładki jednolity krem.

2

Całość dopraw solą i pieprzem według smaku.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Drożdzowe bułeczki z szynką

wielu trudne

Czytaj

Drożdzowe bułeczki z szynką

wielu trudne

Sałatka Colesław

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka Colesław

wielu łatwe

Pyszna Lazania

wielu trudne

Czytaj

Pyszna Lazania

wielu trudne

Sałatka w kształcie marchewki

wielu trudne

Czytaj

Sałatka w kształcie marchewki

wielu trudne

Dip jabłkowo – cebulowy

wielu łatwe

Czytaj

Dip jabłkowo – cebulowy

wielu łatwe

Sałatka warstwowa

wielu średnie

Czytaj

Sałatka warstwowa

wielu średnie

Sałatka „co się nawinie”

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka „co się nawinie”

wielu łatwe

Makaron na zielono

4 os. łatwe

Czytaj

Makaron na zielono

4 os. łatwe

Konfitura z czerwonej cebuli

wielu łatwe

Czytaj

Konfitura z czerwonej cebuli

wielu łatwe

Pikantne kotleciki z kurczaka z nutą majonezu

wielu łatwe

Czytaj

Pikantne kotleciki z kurczaka z nutą majonezu

wielu łatwe

Na następną okazję...