
Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym

Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym
Przygotowanie
1
Usuń z łososia ości i podziel go na mniejsze porcje.
2
Rybę oprósz solą i skrop sokiem z cytryny.
3
Naczynie żaroodporne posmaruj oliwą i ułóż w nim kawałki łososia.
4
W miseczce wymieszaj śmietanę, majonez, chrzan i koperek.
5
Polej filety przygotowanym sosem.
6
Łososia piecz przez ok. 20-25 minut w piekarniku rozgrzanym do 190-200 stopni.
Przepisy i Porady
Majonezowy sękacz
wielu trudne
Czytaj
Majonezowy sękacz
wielu trudne
Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach
2 os. łatwe
Czytaj
Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach
2 os. łatwe
Pyszna Lazania
wielu trudne
Czytaj
Pyszna Lazania
wielu trudne
Kremowa pasta z fasoli
wielu łatwe
Czytaj
Kremowa pasta z fasoli
wielu łatwe
Rolada majonezowa z kurczakiem
4 os. średnie
Czytaj
Rolada majonezowa z kurczakiem
4 os. średnie
Babka majonezowo – czekoladowa
wielu średnie
Czytaj
Babka majonezowo – czekoladowa
wielu średnie
Cytrynowa babka majonezowa
wielu średnie
Czytaj
Cytrynowa babka majonezowa
wielu średnie
Żeberka na ostro
4 os. średnie
Czytaj
Żeberka na ostro
4 os. średnie
Jajka faszerowane
wielu łatwe
Czytaj
Jajka faszerowane
wielu łatwe
Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym
wielu średnie
Czytaj
Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym
wielu średnie
Na następną okazję...
Na kinderbal
Czytaj
Na kinderbal
Na Boże Narodzenie
Czytaj
Na Boże Narodzenie
Na zielono
Czytaj
Na zielono
Kto ma ochotę na świąteczny upominek? ;)
Czytaj
Kto ma ochotę na świąteczny upominek? ;)
Na pływająco
Czytaj
Na pływająco
Na Wielkanoc
Czytaj
Na Wielkanoc
Na dzień dobry
Czytaj
Na dzień dobry
Na karnawałowe szaleństwa
Czytaj
Na karnawałowe szaleństwa
Na rodzinne chwile
Czytaj
Na rodzinne chwile
Na dobry humor
Czytaj
Na dobry humor
Na męski wieczór
Czytaj
Na męski wieczór
Na wiosnę
Czytaj