Aromatyczne mięso z grilla
Jeśli chcesz, aby grillowane mięso nabrało niezwykle przyjemnego aromatu, wystarczy że posypiesz żar ziołami lub liśćmi herbaty. Możesz też ułożyć na ruszcie kilka liści czarnej porzeczki lub gałązek jałowca. Efekt będzie naprawdę znakomity.
Przepisy i Porady
Sałatka brokułowa z fetą
wielu łatwe
Sałatka brokułowa z fetą
wielu łatwe
Wege burgery
2 os. średnie
Wege burgery
2 os. średnie
Parówkowe serduszka
2 os. łatwe
Parówkowe serduszka
2 os. łatwe
Rolada majonezowo – serowa
wielu średnie
Rolada majonezowo – serowa
wielu średnie
Żeberka na ostro
4 os. średnie
Żeberka na ostro
4 os. średnie
Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką
4 os. średnie
Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką
4 os. średnie
Sałatka ryżowa z mango i szynką
3 os. łatwe
Sałatka ryżowa z mango i szynką
3 os. łatwe
Sałatka śledziowo – buraczkowa
wielu łatwe
Sałatka śledziowo – buraczkowa
wielu łatwe
Rolada serowo – drobiowa z majonezem
wielu średnie
Rolada serowo – drobiowa z majonezem
wielu średnie
Kiszone cytryny
wielu łatwe
Kiszone cytryny
wielu łatwe
Sałatka cytrusowa z octem
2 os. łatwe
Sałatka cytrusowa z octem
2 os. łatwe
Tort jarzynowy z piersią z kurczaka
wielu średnie
Tort jarzynowy z piersią z kurczaka
wielu średnie