Aromatyczne mięso z grilla
Jeśli chcesz, aby grillowane mięso nabrało niezwykle przyjemnego aromatu, wystarczy że posypiesz żar ziołami lub liśćmi herbaty. Możesz też ułożyć na ruszcie kilka liści czarnej porzeczki lub gałązek jałowca. Efekt będzie naprawdę znakomity.
Przepisy i Porady
Wege burgery
2 os. średnie
Wege burgery
2 os. średnie
Naleśniki ze szpinakiem i fetą
3 os. średnie
Naleśniki ze szpinakiem i fetą
3 os. średnie
Pałki w marynacie musztardowo-miodowej
4 os. średnie
Pałki w marynacie musztardowo-miodowej
4 os. średnie
Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym
4 os. łatwe
Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym
4 os. łatwe
Majonezowe łabędzie
wielu średnie
Majonezowe łabędzie
wielu średnie
Mini hamburgery
4 os. łatwe
Mini hamburgery
4 os. łatwe
Stek w musztardowej marynacie
4 os. łatwe
Stek w musztardowej marynacie
4 os. łatwe
Sposób na zbyt miękkie pomidory
Sposób na zbyt miękkie pomidory
Kieleckie hot-dogi
wielu łatwe
Kieleckie hot-dogi
wielu łatwe
By ser nie kleił się do tarki
By ser nie kleił się do tarki
Ciasto majonezowe z rabarbarem
wielu średnie
Ciasto majonezowe z rabarbarem
wielu średnie
Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym
wielu trudne
Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym
wielu trudne