
Aromatyczne mięso z grilla
Jeśli chcesz, aby grillowane mięso nabrało niezwykle przyjemnego aromatu, wystarczy że posypiesz żar ziołami lub liśćmi herbaty. Możesz też ułożyć na ruszcie kilka liści czarnej porzeczki lub gałązek jałowca. Efekt będzie naprawdę znakomity.
Przepisy i Porady
Sałatka z selerem naciowym
4 os. łatwe
Sałatka z selerem naciowym
4 os. łatwe
Pyszne ciasto na pierogi
Pyszne ciasto na pierogi
Taca smaków z dipami
wielu łatwe
Taca smaków z dipami
wielu łatwe
Sposób na zbyt miękkie pomidory
Sposób na zbyt miękkie pomidory
Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach
2 os. średnie
Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach
2 os. średnie
Baba piaskowa z majonezem
wielu średnie
Baba piaskowa z majonezem
wielu średnie
Rolada majonezowo – serowa
wielu średnie
Rolada majonezowo – serowa
wielu średnie
Kanapkowy żaglowiec
1 os. łatwe
Kanapkowy żaglowiec
1 os. łatwe
Sałatka Colesław
wielu łatwe
Sałatka Colesław
wielu łatwe
Kieleckie hot-dogi
wielu łatwe
Kieleckie hot-dogi
wielu łatwe
Łatwe otwieranie słoików
Na męskie spotkanie
Łatwe otwieranie słoików
Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki
2 os. średnie
Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki
2 os. średnie