Aromatyczne mięso z grilla

udostępnij

Jeśli chcesz, aby grillowane mięso nabrało niezwykle przyjemnego aromatu, wystarczy że posypiesz żar ziołami lub liśćmi herbaty. Możesz też ułożyć na ruszcie kilka liści czarnej porzeczki lub gałązek jałowca. Efekt będzie naprawdę znakomity.

Przepisy i Porady

Sałatka z selerem naciowym

4 os. łatwe

Czytaj

Sałatka z selerem naciowym

4 os. łatwe

Pyszne ciasto na pierogi


Czytaj

Pyszne ciasto na pierogi

Taca smaków z dipami

wielu łatwe

Czytaj

Taca smaków z dipami

wielu łatwe

Sposób na zbyt miękkie pomidory


Czytaj

Sposób na zbyt miękkie pomidory

Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach

2 os. średnie

Czytaj

Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach

2 os. średnie

Baba piaskowa z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Baba piaskowa z majonezem

wielu średnie

Rolada majonezowo – serowa

wielu średnie

Czytaj

Rolada majonezowo – serowa

wielu średnie

Kanapkowy żaglowiec

1 os. łatwe

Czytaj

Kanapkowy żaglowiec

1 os. łatwe

Sałatka Colesław

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka Colesław

wielu łatwe

Kieleckie hot-dogi

wielu łatwe

Czytaj

Kieleckie hot-dogi

wielu łatwe

Łatwe otwieranie słoików


Na męskie spotkanie

Czytaj

Łatwe otwieranie słoików

Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki

2 os. średnie

Czytaj

Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki

2 os. średnie