
Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.
Przepisy i Porady
Wypasione kanapki
2 os. łatwe
Wypasione kanapki
2 os. łatwe
Śledź z rzodkiewką i porem
4 os. łatwe
Śledź z rzodkiewką i porem
4 os. łatwe
Cebula bez łez
Na dobry humor
Cebula bez łez
Wiosenne roladki kieleckie
3 os. średnie
Wiosenne roladki kieleckie
3 os. średnie
Aromatyczna puszysta babka
wielu trudne
Aromatyczna puszysta babka
wielu trudne
Sałatka z tuńczykiem
wielu łatwe
Sałatka z tuńczykiem
wielu łatwe
Zakręcone bułeczki ze szpinakiem
wielu trudne
Zakręcone bułeczki ze szpinakiem
wielu trudne
Aromatyczne mięso z grilla
Na wypad za miasto
Aromatyczne mięso z grilla
Sałatka brokułowa z fetą
wielu łatwe
Sałatka brokułowa z fetą
wielu łatwe
Pieczony pstrąg z ziołami
2 os. łatwe
Pieczony pstrąg z ziołami
2 os. łatwe
Kurczak zapiekany w pomidorach
4 os. średnie
Kurczak zapiekany w pomidorach
4 os. średnie
Drożdżówki
4 os. trudne
Drożdżówki
4 os. trudne