![](https://www.majonez.pl/majoassets/uploads/2016/03/ryba-smazenie.jpg)
Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.
Przepisy i Porady
Tort wątróbkowo – majonezowy
wielu średnie
Tort wątróbkowo – majonezowy
wielu średnie
Sałatka ryżowa z mango i szynką
3 os. łatwe
Sałatka ryżowa z mango i szynką
3 os. łatwe
Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa
wielu łatwe
Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa
wielu łatwe
Sałatka w kształcie marchewki
wielu trudne
Sałatka w kształcie marchewki
wielu trudne
Sałatka warstwowa gyros
wielu łatwe
Sałatka warstwowa gyros
wielu łatwe
Pasta z tuńczyka podawana na grzankach
4 os. łatwe
Pasta z tuńczyka podawana na grzankach
4 os. łatwe
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Minisałatka nowalijkowa
wielu łatwe
Minisałatka nowalijkowa
wielu łatwe
Ciasto kakaowe z majonezem
wielu średnie
Ciasto kakaowe z majonezem
wielu średnie
Koreczki-klopsiki z musztardą
2 os. łatwe
Koreczki-klopsiki z musztardą
2 os. łatwe
Majonezowa babka z żurawiną i kokosem
wielu średnie
Majonezowa babka z żurawiną i kokosem
wielu średnie
Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym
4 os. łatwe
Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym
4 os. łatwe