Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.
Przepisy i Porady
Majonezowe ciasto
wielu średnie
Majonezowe ciasto
wielu średnie
Łatwe otwieranie słoików
Na męskie spotkanie
Łatwe otwieranie słoików
Piernik na majonezie
wielu średnie
Piernik na majonezie
wielu średnie
Domowy przecier pomidorowy
wielu łatwe
Domowy przecier pomidorowy
wielu łatwe
Rosyjska sałatka śledziowa
4 os. łatwe
Rosyjska sałatka śledziowa
4 os. łatwe
Cebula bez łez
Na dobry humor
Cebula bez łez
Majonezowy sękacz
wielu trudne
Majonezowy sękacz
wielu trudne
Kremowa pasta z fasoli
wielu łatwe
Kremowa pasta z fasoli
wielu łatwe
Sałatkowo – tostowy torcik
wielu średnie
Sałatkowo – tostowy torcik
wielu średnie
Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa
wielu łatwe
Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa
wielu łatwe
Bakłażany z kielecką duszą
wielu łatwe
Bakłażany z kielecką duszą
wielu łatwe
Pyszna Lazania
wielu trudne
Pyszna Lazania
wielu trudne