Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.
Przepisy i Porady
Rosyjska sałatka śledziowa
4 os. łatwe
Rosyjska sałatka śledziowa
4 os. łatwe
Sałatka Cezar z jajkiem
3 os. średnie
Sałatka Cezar z jajkiem
3 os. średnie
Kielecka kieszonka
wielu łatwe
Kielecka kieszonka
wielu łatwe
Ciasto Kiwi
wielu trudne
Ciasto Kiwi
wielu trudne
Tortilla z kurczakiem po kielecku
2 os. średnie
Tortilla z kurczakiem po kielecku
2 os. średnie
Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką
4 os. średnie
Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką
4 os. średnie
Śledzie z żurawiną
3 os. średnie
Śledzie z żurawiną
3 os. średnie
Ciasto kakaowe z majonezem
wielu średnie
Ciasto kakaowe z majonezem
wielu średnie
Kurczak z porem i marchewką w glazurze majonezowej
wielu trudne
Kurczak z porem i marchewką w glazurze majonezowej
wielu trudne
Siekane kotleciki drobiowe z warzywami
4 os. średnie
Siekane kotleciki drobiowe z warzywami
4 os. średnie
Tarta z masą jajeczną i roszponką
2 os. łatwe
Tarta z masą jajeczną i roszponką
2 os. łatwe
Sałatka warstwowa
wielu średnie
Sałatka warstwowa
wielu średnie