
Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.
Przepisy i Porady
Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym
wielu średnie
Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym
wielu średnie
Ketchupowe eksperymenty
Na chwilę dla siebie
Ketchupowe eksperymenty
Wrapy z szynką
4 os. średnie
Wrapy z szynką
4 os. średnie
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Bakłażany z kielecką duszą
wielu łatwe
Bakłażany z kielecką duszą
wielu łatwe
Sałatka nie-papka
Na sałatkowe szaleństwo
Sałatka nie-papka
Aksamitna pomidorowa
4 os. łatwe
Aksamitna pomidorowa
4 os. łatwe
Babka majonezowa waniliowo – kakaowa
wielu średnie
Babka majonezowa waniliowo – kakaowa
wielu średnie
Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką
4 os. średnie
Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką
4 os. średnie
Cytrynowa babka majonezowa
wielu średnie
Cytrynowa babka majonezowa
wielu średnie
Jak łatwo obrać pomidora
Na raz i dwa
Jak łatwo obrać pomidora
Naleśniki ze szpinakiem i fetą
3 os. średnie
Naleśniki ze szpinakiem i fetą
3 os. średnie