
Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.
Przepisy i Porady
Dyniowe muffiny z majonezem
wielu średnie
Dyniowe muffiny z majonezem
wielu średnie
Minitorciki wątróbkowe
wielu łatwe
Minitorciki wątróbkowe
wielu łatwe
Kremowa pasta z fasoli
wielu łatwe
Kremowa pasta z fasoli
wielu łatwe
Sałatka pieczarkowa
wielu łatwe
Sałatka pieczarkowa
wielu łatwe
Tortilla z kurczakiem po kielecku
2 os. średnie
Tortilla z kurczakiem po kielecku
2 os. średnie
Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki
2 os. średnie
Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki
2 os. średnie
Sałatka „co się nawinie”
wielu łatwe
Sałatka „co się nawinie”
wielu łatwe
Tort jarzynowy z piersią z kurczaka
wielu średnie
Tort jarzynowy z piersią z kurczaka
wielu średnie
Kurczak zapiekany w pomidorach
4 os. średnie
Kurczak zapiekany w pomidorach
4 os. średnie
Sajgonki po kielecku
4 os. średnie
Sajgonki po kielecku
4 os. średnie
Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką
2 os. średnie
Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką
2 os. średnie
Wypasione kanapki
2 os. łatwe
Wypasione kanapki
2 os. łatwe