Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.
Przepisy i Porady
Wiosenna pasta z sezamem
4 os. łatwe
Wiosenna pasta z sezamem
4 os. łatwe
Pyszne gastrodyzjaki
Na randkę
Pyszne gastrodyzjaki
Aromatyczna puszysta babka
wielu trudne
Aromatyczna puszysta babka
wielu trudne
Kremowa pasta z fasoli
wielu łatwe
Kremowa pasta z fasoli
wielu łatwe
Konfitura z czerwonej cebuli
wielu łatwe
Konfitura z czerwonej cebuli
wielu łatwe
Ciasto kakaowe z majonezem
wielu średnie
Ciasto kakaowe z majonezem
wielu średnie
Parówkowe serduszka
2 os. łatwe
Parówkowe serduszka
2 os. łatwe
Domowy przecier pomidorowy
wielu łatwe
Domowy przecier pomidorowy
wielu łatwe
Majonezowe ciasto
wielu średnie
Majonezowe ciasto
wielu średnie
Koreczki-klopsiki z musztardą
2 os. łatwe
Koreczki-klopsiki z musztardą
2 os. łatwe
Tort wątróbkowo – majonezowy
wielu średnie
Tort wątróbkowo – majonezowy
wielu średnie
Dyniowe muffiny z majonezem
wielu średnie
Dyniowe muffiny z majonezem
wielu średnie