Smażenie ryb bez przykrego zapachu

udostępnij

Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.

Przepisy i Porady

Wiosenne roladki kieleckie

3 os. średnie

Czytaj

Wiosenne roladki kieleckie

3 os. średnie

Babka majonezowa waniliowo – kakaowa

wielu średnie

Czytaj

Babka majonezowa waniliowo – kakaowa

wielu średnie

Warzywa dłużej świeże


Na zielono

Czytaj

Warzywa dłużej świeże

Pyszne masło smakowe


Na imprezę

Czytaj

Pyszne masło smakowe

Łatwe zbieranie tłuszczu


Na rodzinne chwile

Czytaj

Łatwe zbieranie tłuszczu

Pyszne gastrodyzjaki


Na randkę

Czytaj

Pyszne gastrodyzjaki

Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym

wielu trudne

Czytaj

Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym

wielu trudne

Zapiekanka gyros

3 os. łatwe

Czytaj

Zapiekanka gyros

3 os. łatwe

Ketchupowe eksperymenty


Na chwilę dla siebie

Czytaj

Ketchupowe eksperymenty

Siekane kotleciki drobiowe z warzywami

4 os. średnie

Czytaj

Siekane kotleciki drobiowe z warzywami

4 os. średnie

Kremowa pasta z fasoli

wielu łatwe

Czytaj

Kremowa pasta z fasoli

wielu łatwe

Pyszne ciasto na pierogi


Czytaj

Pyszne ciasto na pierogi