Pasta z tuńczyka podawana na grzankach


poziom
łatwe

dla ilu?
4 os.

czas

Składniki

  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 2 duże łyki Majonezu Kieleckiego
  • sól
  • pieprz
  • pół pęczka świeżego szczypiorku

Produkty użyte w przepisie:

Pasta z tuńczyka podawana na grzankach

Jajka, tuńczyka, majonez, ketchupp i przyprawy blendujemy. pokrojony szczypiorek dokładamy do powstałej pasty. Całość rozsmarowujemy na grzankach bądź innym pieczywie.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki

2 os. średnie

Czytaj

Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki

2 os. średnie

Kiszone cytryny

wielu łatwe

Czytaj

Kiszone cytryny

wielu łatwe

Pieczony pstrąg z ziołami

2 os. łatwe

Czytaj

Pieczony pstrąg z ziołami

2 os. łatwe

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Czytaj

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Aromatyczne mięso z grilla


Na wypad za miasto

Czytaj

Aromatyczne mięso z grilla

PORADA

Minisałatka nowalijkowa

wielu łatwe

Czytaj

Minisałatka nowalijkowa

wielu łatwe

Jak łatwo obrać pomidora


Na raz i dwa

Czytaj

Jak łatwo obrać pomidora

PORADA

Kieleckie hot-dogi

wielu łatwe

Czytaj

Kieleckie hot-dogi

wielu łatwe

Sałatka „co się nawinie”

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka „co się nawinie”

wielu łatwe

Wege burgery

2 os. średnie

Czytaj

Wege burgery

2 os. średnie

Na następną okazję...