Pasta z tuńczyka podawana na grzankach


poziom
łatwe

dla ilu?
4 os.

czas

Składniki

  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 2 duże łyki Majonezu Kieleckiego
  • sól
  • pieprz
  • pół pęczka świeżego szczypiorku

Produkty użyte w przepisie:

Pasta z tuńczyka podawana na grzankach

Jajka, tuńczyka, majonez, ketchupp i przyprawy blendujemy. pokrojony szczypiorek dokładamy do powstałej pasty. Całość rozsmarowujemy na grzankach bądź innym pieczywie.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Naleśniki ze szpinakiem i fetą

3 os. średnie

Czytaj

Naleśniki ze szpinakiem i fetą

3 os. średnie

Sałatka warstwowa

wielu średnie

Czytaj

Sałatka warstwowa

wielu średnie

Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką

2 os. średnie

Czytaj

Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką

2 os. średnie

Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem

4 os. trudne

Czytaj

Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem

4 os. trudne

Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa

wielu łatwe

Czytaj

Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa

wielu łatwe

Stek w musztardowej marynacie

4 os. łatwe

Czytaj

Stek w musztardowej marynacie

4 os. łatwe

Wege burgery

2 os. średnie

Czytaj

Wege burgery

2 os. średnie

Bakłażany z kielecką duszą

wielu łatwe

Czytaj

Bakłażany z kielecką duszą

wielu łatwe

Kruche rożki z czarnym i białym sezamem

wielu trudne

Czytaj

Kruche rożki z czarnym i białym sezamem

wielu trudne

Czekoladowe ciasto majonezowe z malinami

wielu średnie

Czytaj

Czekoladowe ciasto majonezowe z malinami

wielu średnie

Na następną okazję...