Pasta z tuńczyka podawana na grzankach


poziom
łatwe

dla ilu?
4 os.

czas

Składniki

  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 2 duże łyki Majonezu Kieleckiego
  • sól
  • pieprz
  • pół pęczka świeżego szczypiorku

Produkty użyte w przepisie:

Pasta z tuńczyka podawana na grzankach

Jajka, tuńczyka, majonez, ketchupp i przyprawy blendujemy. pokrojony szczypiorek dokładamy do powstałej pasty. Całość rozsmarowujemy na grzankach bądź innym pieczywie.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Sajgonki po kielecku

4 os. średnie

Czytaj

Sajgonki po kielecku

4 os. średnie

Śledź z rzodkiewką i porem

4 os. łatwe

Czytaj

Śledź z rzodkiewką i porem

4 os. łatwe

Majonezowa babka z żurawiną i kokosem

wielu średnie

Czytaj

Majonezowa babka z żurawiną i kokosem

wielu średnie

Pyszne ciasto na pierogi


Czytaj

Pyszne ciasto na pierogi

PORADA

Jajka faszerowane

wielu łatwe

Czytaj

Jajka faszerowane

wielu łatwe

Ciasto majonezowe z rabarbarem

wielu średnie

Czytaj

Ciasto majonezowe z rabarbarem

wielu średnie

Koreczki-klopsiki z musztardą

2 os. łatwe

Czytaj

Koreczki-klopsiki z musztardą

2 os. łatwe

Pasta z tuńczyka podawana na grzankach

4 os. łatwe

Czytaj

Pasta z tuńczyka podawana na grzankach

4 os. łatwe

Makaron na zielono

4 os. łatwe

Czytaj

Makaron na zielono

4 os. łatwe

Mini hamburgery

4 os. łatwe

Czytaj

Mini hamburgery

4 os. łatwe

Na następną okazję...