Konfitura z czerwonej cebuli
Konfitura z czerwonej cebuli
Przygotowanie
1
Cebulę obierz i pokrój na cienkie plasterki lub w piórka.
2
Przełóż cebulę do garnka, dodaj cukier i ocet. Całość gotuj ok. 30 minut na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
3
Gotową konfiturę przełóż do słoiczków. Na wierzch połóż po kawałku rozmarynu i dobrze zamknij.
4
Słoiczki z konfiturą możesz zapasteryzować, gotując je na średnim ogniu przez ok. 15-20 minut w dużym garnku z wodą, zanurzone do 3/4 wysokości.
Przepisy i Porady
Rolada serowo – drobiowa z majonezem
wielu średnie
Czytaj
Rolada serowo – drobiowa z majonezem
wielu średnie
Majonezowe ciasto
wielu średnie
Czytaj
Majonezowe ciasto
wielu średnie
Śledzie z żurawiną
3 os. średnie
Czytaj
Śledzie z żurawiną
3 os. średnie
Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami
wielu średnie
Czytaj
Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami
wielu średnie
Sałatka śledziowa
wielu łatwe
Czytaj
Sałatka śledziowa
wielu łatwe
Naturalnie kolorowe pisanki
Na Wielkanoc
CzytajNaturalnie kolorowe pisanki
PORADAZapiekanka brokułowa z majonezem
4 os. łatwe
Czytaj
Zapiekanka brokułowa z majonezem
4 os. łatwe
Drożdżówki
4 os. trudne
Czytaj
Drożdżówki
4 os. trudne
Makaron na zielono
4 os. łatwe
Czytaj
Makaron na zielono
4 os. łatwe
Pyszne ciasto na pierogi
Czytaj
Pyszne ciasto na pierogi
PORADANa następną okazję...
Na wypady za miasto
Czytaj
Na wypady za miasto
Na dzień dobry
Czytaj
Na dzień dobry
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Czytaj
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Na sałatkowe szaleństwa
Czytaj
Na sałatkowe szaleństwa
Na raz i dwa
Czytaj
Na raz i dwa
Na karnawałowe szaleństwa
Czytaj
Na karnawałowe szaleństwa
Na rodzinne chwile
Czytaj
Na rodzinne chwile
Mamy dla Was kolejny KONKURS!
Czytaj
Mamy dla Was kolejny KONKURS!
Na pływająco
Czytaj
Na pływająco
Na zielono
Czytaj
Na zielono
Na imprezę
Czytaj
Na imprezę
Na Wielkanoc
Czytaj