Konfitura z czerwonej cebuli
Konfitura z czerwonej cebuli
Przygotowanie
1
Cebulę obierz i pokrój na cienkie plasterki lub w piórka.
2
Przełóż cebulę do garnka, dodaj cukier i ocet. Całość gotuj ok. 30 minut na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
3
Gotową konfiturę przełóż do słoiczków. Na wierzch połóż po kawałku rozmarynu i dobrze zamknij.
4
Słoiczki z konfiturą możesz zapasteryzować, gotując je na średnim ogniu przez ok. 15-20 minut w dużym garnku z wodą, zanurzone do 3/4 wysokości.
Przepisy i Porady
Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami
wielu średnie
Czytaj
Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami
wielu średnie
Stek w musztardowej marynacie
4 os. łatwe
Czytaj
Stek w musztardowej marynacie
4 os. łatwe
Sałatka Waldorf na bogato
4 os. łatwe
Czytaj
Sałatka Waldorf na bogato
4 os. łatwe
Minisałatka koktajlowa
4 os. łatwe
Czytaj
Minisałatka koktajlowa
4 os. łatwe
Sałatkowo – tostowy torcik
wielu średnie
Czytaj
Sałatkowo – tostowy torcik
wielu średnie
Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką
2 os. średnie
Czytaj
Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką
2 os. średnie
Zapiekanka brokułowa z majonezem
4 os. łatwe
Czytaj
Zapiekanka brokułowa z majonezem
4 os. łatwe
Sałatka z selerem naciowym
4 os. łatwe
Czytaj
Sałatka z selerem naciowym
4 os. łatwe
Sałatka warstwowa
wielu średnie
Czytaj
Sałatka warstwowa
wielu średnie
Sałatka „co się nawinie”
wielu łatwe
Czytaj
Sałatka „co się nawinie”
wielu łatwe
Na następną okazję...
Na chwilę dla siebie
Czytaj
Na chwilę dla siebie
Na karnawałowe szaleństwa
Czytaj
Na karnawałowe szaleństwa
Na sałatkowe szaleństwa
Czytaj
Na sałatkowe szaleństwa
Na wiosnę
Czytaj
Na wiosnę
Na dzień dobry
Czytaj
Na dzień dobry
Na przeprosiny
Czytaj
Na przeprosiny
Na głębokie przemyślenia
Czytaj
Na głębokie przemyślenia
Mamy dla Was kolejny KONKURS!
Czytaj
Mamy dla Was kolejny KONKURS!
Na rodzinne chwile
Czytaj
Na rodzinne chwile
Na raz i dwa
Czytaj
Na raz i dwa
Na Wielkanoc
Czytaj
Na Wielkanoc
Na dobry humor
Czytaj