Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami


poziom
łatwe

dla ilu?
2 os.

czas

Składniki

  • 20 g łuskanych pistacji
  • 5 g roszponki
  • 2 jajka
  • 3 łyżeczki Majonezu Kieleckiego

Produkty użyte w przepisie:

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

Przygotowanie

1

Jajka ugotować na twardo.

2

Pistacje zmielić razem z roszponką.

3

Zmieszać z żółtkami i majonezem.

4

Białka jajek nabić zrobioną masą.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką

2 os. średnie

Czytaj

Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką

2 os. średnie

Rolada majonezowo – serowa

wielu średnie

Czytaj

Rolada majonezowo – serowa

wielu średnie

Minitorciki wątróbkowe

wielu łatwe

Czytaj

Minitorciki wątróbkowe

wielu łatwe

Sałatka nie-papka


Na sałatkowe szaleństwo

Czytaj

Sałatka nie-papka

PORADA

Sałatka z tuńczykiem

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka z tuńczykiem

wielu łatwe

Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym

wielu trudne

Czytaj

Sakiewki z serem pleśniowym zapiekane w sosie śmietanowym

wielu trudne

Ciasto Kiwi

wielu trudne

Czytaj

Ciasto Kiwi

wielu trudne

Domowe chipsy ziemniaczane po kielecku

wielu średnie

Czytaj

Domowe chipsy ziemniaczane po kielecku

wielu średnie

Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym

2 os. łatwe

Czytaj

Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym

2 os. łatwe

Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką

4 os. średnie

Czytaj

Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką

4 os. średnie

Na następną okazję...