Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami


poziom
łatwe

dla ilu?
2 os.

czas

Składniki

  • 20 g łuskanych pistacji
  • 5 g roszponki
  • 2 jajka
  • 3 łyżeczki Majonezu Kieleckiego

Produkty użyte w przepisie:

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

Przygotowanie

1

Jajka ugotować na twardo.

2

Pistacje zmielić razem z roszponką.

3

Zmieszać z żółtkami i majonezem.

4

Białka jajek nabić zrobioną masą.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Sałatka śledziowo – buraczkowa

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka śledziowo – buraczkowa

wielu łatwe

Pyszne gastrodyzjaki


Na randkę

Czytaj

Pyszne gastrodyzjaki

PORADA

Majonezowy sękacz

wielu trudne

Czytaj

Majonezowy sękacz

wielu trudne

Piernik na majonezie

wielu średnie

Czytaj

Piernik na majonezie

wielu średnie

Aromatyczne mięso z grilla


Na wypad za miasto

Czytaj

Aromatyczne mięso z grilla

PORADA

By ser nie kleił się do tarki


Czytaj

By ser nie kleił się do tarki

PORADA

Aromatyczna puszysta babka

wielu trudne

Czytaj

Aromatyczna puszysta babka

wielu trudne

Taca smaków z dipami

wielu łatwe

Czytaj

Taca smaków z dipami

wielu łatwe

Ciasto pięknie wypieczone


Na przeprosiny

Czytaj

Ciasto pięknie wypieczone

PORADA

Domowe chipsy ziemniaczane po kielecku

wielu średnie

Czytaj

Domowe chipsy ziemniaczane po kielecku

wielu średnie

Na następną okazję...