Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami


poziom
łatwe

dla ilu?
2 os.

czas

Składniki

  • 20 g łuskanych pistacji
  • 5 g roszponki
  • 2 jajka
  • 3 łyżeczki Majonezu Kieleckiego

Produkty użyte w przepisie:

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

Przygotowanie

1

Jajka ugotować na twardo.

2

Pistacje zmielić razem z roszponką.

3

Zmieszać z żółtkami i majonezem.

4

Białka jajek nabić zrobioną masą.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Sposób na zbyt miękkie pomidory


Czytaj

Sposób na zbyt miękkie pomidory

PORADA

Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym

4 os. łatwe

Czytaj

Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym

4 os. łatwe

Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką

4 os. średnie

Czytaj

Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką

4 os. średnie

Kielecka kieszonka

wielu łatwe

Czytaj

Kielecka kieszonka

wielu łatwe

Tort wątróbkowo – majonezowy

wielu średnie

Czytaj

Tort wątróbkowo – majonezowy

wielu średnie

Domowe chipsy ziemniaczane po kielecku

wielu średnie

Czytaj

Domowe chipsy ziemniaczane po kielecku

wielu średnie

Czekoladowe ciasto majonezowe z malinami

wielu średnie

Czytaj

Czekoladowe ciasto majonezowe z malinami

wielu średnie

Śledzie z żurawiną

3 os. średnie

Czytaj

Śledzie z żurawiną

3 os. średnie

Fantazyjny talerz


Na kinderbal

Czytaj

Fantazyjny talerz

PORADA

Sałatka śledziowa

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka śledziowa

wielu łatwe

Na następną okazję...