Sałata zawsze świeża

udostępnij

Jeśli chcesz, aby zwiędłe liście warzyw znów były chrupkie i gładkie, wsyp łyżkę stołową cukru do wody, w której je płuczesz. Możesz też zanurzyć liście na 10 minut w wodzie z sokiem cytrynowym.

Przepisy i Porady

Czekoladowe ciasto majonezowe z malinami

wielu średnie

Czytaj

Czekoladowe ciasto majonezowe z malinami

wielu średnie

Pięknie obrane jajko


Na Wielkanoc

Czytaj

Pięknie obrane jajko

Marmurkowe babeczki z Majonezem

wielu średnie

Czytaj

Marmurkowe babeczki z Majonezem

wielu średnie

Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem

4 os. trudne

Czytaj

Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem

4 os. trudne

Jogurtowiec na majonezowym cieście

wielu średnie

Czytaj

Jogurtowiec na majonezowym cieście

wielu średnie

Majonezowe ciasto

wielu średnie

Czytaj

Majonezowe ciasto

wielu średnie

Kremowa pasta z fasoli

wielu łatwe

Czytaj

Kremowa pasta z fasoli

wielu łatwe

Śledzie z żurawiną

3 os. średnie

Czytaj

Śledzie z żurawiną

3 os. średnie

Kiszone cytryny

wielu łatwe

Czytaj

Kiszone cytryny

wielu łatwe

Sałatka brokułowa z fetą

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka brokułowa z fetą

wielu łatwe

Babka majonezowa waniliowo – kakaowa

wielu średnie

Czytaj

Babka majonezowa waniliowo – kakaowa

wielu średnie

Wiosenne roladki kieleckie

3 os. średnie

Czytaj

Wiosenne roladki kieleckie

3 os. średnie