Sałata zawsze świeża
Jeśli chcesz, aby zwiędłe liście warzyw znów były chrupkie i gładkie, wsyp łyżkę stołową cukru do wody, w której je płuczesz. Możesz też zanurzyć liście na 10 minut w wodzie z sokiem cytrynowym.
Przepisy i Porady
Czekoladowe ciasto majonezowe z malinami
wielu średnie
Czekoladowe ciasto majonezowe z malinami
wielu średnie
Pięknie obrane jajko
Na Wielkanoc
Pięknie obrane jajko
Marmurkowe babeczki z Majonezem
wielu średnie
Marmurkowe babeczki z Majonezem
wielu średnie
Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem
4 os. trudne
Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem
4 os. trudne
Jogurtowiec na majonezowym cieście
wielu średnie
Jogurtowiec na majonezowym cieście
wielu średnie
Majonezowe ciasto
wielu średnie
Majonezowe ciasto
wielu średnie
Kremowa pasta z fasoli
wielu łatwe
Kremowa pasta z fasoli
wielu łatwe
Śledzie z żurawiną
3 os. średnie
Śledzie z żurawiną
3 os. średnie
Kiszone cytryny
wielu łatwe
Kiszone cytryny
wielu łatwe
Sałatka brokułowa z fetą
wielu łatwe
Sałatka brokułowa z fetą
wielu łatwe
Babka majonezowa waniliowo – kakaowa
wielu średnie
Babka majonezowa waniliowo – kakaowa
wielu średnie
Wiosenne roladki kieleckie
3 os. średnie
Wiosenne roladki kieleckie
3 os. średnie