
Sałata zawsze świeża
Jeśli chcesz, aby zwiędłe liście warzyw znów były chrupkie i gładkie, wsyp łyżkę stołową cukru do wody, w której je płuczesz. Możesz też zanurzyć liście na 10 minut w wodzie z sokiem cytrynowym.
Przepisy i Porady
Rosyjska sałatka śledziowa
4 os. łatwe
Rosyjska sałatka śledziowa
4 os. łatwe
Sałatka Cezar z jajkiem
3 os. średnie
Sałatka Cezar z jajkiem
3 os. średnie
Rolada serowo – drobiowa z majonezem
wielu średnie
Rolada serowo – drobiowa z majonezem
wielu średnie
Sałatka z tuńczykiem
wielu łatwe
Sałatka z tuńczykiem
wielu łatwe
Ciasto pięknie wypieczone
Na przeprosiny
Ciasto pięknie wypieczone
Aromatyczne mięso z grilla
Na wypad za miasto
Aromatyczne mięso z grilla
Stek w musztardowej marynacie
4 os. łatwe
Stek w musztardowej marynacie
4 os. łatwe
Ciasto majonezowe z rabarbarem
wielu średnie
Ciasto majonezowe z rabarbarem
wielu średnie
Babka majonezowo – czekoladowa
wielu średnie
Babka majonezowo – czekoladowa
wielu średnie
Sałatka brokułowa z fetą
wielu łatwe
Sałatka brokułowa z fetą
wielu łatwe
Wrapy z szynką
4 os. średnie
Wrapy z szynką
4 os. średnie
Szybka sałatka „co pod ręką”
wielu łatwe
Szybka sałatka „co pod ręką”
wielu łatwe