
Sałata zawsze świeża
Jeśli chcesz, aby zwiędłe liście warzyw znów były chrupkie i gładkie, wsyp łyżkę stołową cukru do wody, w której je płuczesz. Możesz też zanurzyć liście na 10 minut w wodzie z sokiem cytrynowym.
Przepisy i Porady
Wypasione kanapki
2 os. łatwe
Wypasione kanapki
2 os. łatwe
Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa
wielu łatwe
Ekspresowa sałatka serowo-ananasowa
wielu łatwe
Minitorciki wątróbkowe
wielu łatwe
Minitorciki wątróbkowe
wielu łatwe
Rolada majonezowo – serowa
wielu średnie
Rolada majonezowo – serowa
wielu średnie
Niepękające skorupki jajek
Na dzień dobry
Niepękające skorupki jajek
Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Na pływająco
Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Pikantne kotleciki z kurczaka z nutą majonezu
wielu łatwe
Pikantne kotleciki z kurczaka z nutą majonezu
wielu łatwe
Kruche rożki z czarnym i białym sezamem
wielu średnie
Kruche rożki z czarnym i białym sezamem
wielu średnie
Baba piaskowa z majonezem
wielu średnie
Baba piaskowa z majonezem
wielu średnie
Ketchupowe eksperymenty
Na chwilę dla siebie
Ketchupowe eksperymenty
Kiszone cytryny
wielu łatwe
Kiszone cytryny
wielu łatwe
Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem
4 os. trudne
Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem
4 os. trudne