Sałata zawsze świeża

udostępnij

Jeśli chcesz, aby zwiędłe liście warzyw znów były chrupkie i gładkie, wsyp łyżkę stołową cukru do wody, w której je płuczesz. Możesz też zanurzyć liście na 10 minut w wodzie z sokiem cytrynowym.

Przepisy i Porady

Majonezowa babka z żurawiną i kokosem

wielu średnie

Czytaj

Majonezowa babka z żurawiną i kokosem

wielu średnie

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

2 os. łatwe

Czytaj

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

2 os. łatwe

Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach

2 os. średnie

Czytaj

Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach

2 os. średnie

Domowy przecier pomidorowy

wielu łatwe

Czytaj

Domowy przecier pomidorowy

wielu łatwe

Warzywa dłużej świeże


Na zielono

Czytaj

Warzywa dłużej świeże

Sałatka pieczarkowa

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka pieczarkowa

wielu łatwe

Sajgonki po kielecku

4 os. średnie

Czytaj

Sajgonki po kielecku

4 os. średnie

Drożdzowe bułeczki z szynką

wielu trudne

Czytaj

Drożdzowe bułeczki z szynką

wielu trudne

Sałatkowy tort kanapkowy

wielu średnie

Czytaj

Sałatkowy tort kanapkowy

wielu średnie

Zapiekanka brokułowa z majonezem

4 os. łatwe

Czytaj

Zapiekanka brokułowa z majonezem

4 os. łatwe

Kremowa pasta z fasoli

wielu łatwe

Czytaj

Kremowa pasta z fasoli

wielu łatwe

Minitorciki wątróbkowe

wielu łatwe

Czytaj

Minitorciki wątróbkowe

wielu łatwe