![](https://www.majonez.pl/majoassets/uploads/2016/03/obieranie-pomodoro.jpg)
Jak łatwo obrać pomidora
Pomidora obierzesz szybko co najmniej dwoma sposobami. Natnij skórkę warzywa, włóż do miseczki lub szklanki i zalej wrzątkiem. Po chwili zalej pomidora zimną wodą z kranu. Skóra powinna sama odchodzić. Alternatywnie możesz naciąć pomidora i przez chwilę opalać go nad palnikiem kuchenki.
Przepisy i Porady
Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką
2 os. średnie
Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką
2 os. średnie
Kremowa pasta z fasoli
wielu łatwe
Kremowa pasta z fasoli
wielu łatwe
Sałatka Colesław
wielu łatwe
Sałatka Colesław
wielu łatwe
Pieczony pstrąg z ziołami
2 os. łatwe
Pieczony pstrąg z ziołami
2 os. łatwe
Bezglutenowa cytrynowa babka majonezowa
wielu średnie
Bezglutenowa cytrynowa babka majonezowa
wielu średnie
Ciasto Kiwi
wielu trudne
Ciasto Kiwi
wielu trudne
Żurek kielecki
wielu średnie
Żurek kielecki
wielu średnie
Sałatka pieczarkowa
wielu łatwe
Sałatka pieczarkowa
wielu łatwe
Sałatka cytrusowa z octem
2 os. łatwe
Sałatka cytrusowa z octem
2 os. łatwe
Sałatka warstwowa gyros
wielu łatwe
Sałatka warstwowa gyros
wielu łatwe
Śledzie z żurawiną
3 os. średnie
Śledzie z żurawiną
3 os. średnie
Zakręcone bułeczki ze szpinakiem
wielu trudne
Zakręcone bułeczki ze szpinakiem
wielu trudne