Pyszne ciasto na pierogi
Jeśli chcesz, aby ciasto na pierogi było miękkie i delikatne, zamiast całego jajka dodaj do mąki i wody samo żółtko i odrobinę oleju. Dzięki temu świąteczne pierogi będą jeszcze smaczniejsze niż zwykle.
Przepisy i Porady
Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami
2 os. łatwe
Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami
2 os. łatwe
By ser nie kleił się do tarki
By ser nie kleił się do tarki
Sałatka Colesław
wielu łatwe
Sałatka Colesław
wielu łatwe
Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki
2 os. średnie
Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki
2 os. średnie
Tort jarzynowy z piersią z kurczaka
wielu średnie
Tort jarzynowy z piersią z kurczaka
wielu średnie
Aromatyczna puszysta babka
wielu trudne
Aromatyczna puszysta babka
wielu trudne
Wege burgery
2 os. średnie
Wege burgery
2 os. średnie
Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Na pływająco
Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Szybka sałatka „co pod ręką”
wielu łatwe
Szybka sałatka „co pod ręką”
wielu łatwe
Sałatka z kabanosem
wielu łatwe
Sałatka z kabanosem
wielu łatwe
Siekane kotleciki drobiowe z warzywami
4 os. średnie
Siekane kotleciki drobiowe z warzywami
4 os. średnie
Stek w musztardowej marynacie
4 os. łatwe
Stek w musztardowej marynacie
4 os. łatwe