Pyszne ciasto na pierogi
Jeśli chcesz, aby ciasto na pierogi było miękkie i delikatne, zamiast całego jajka dodaj do mąki i wody samo żółtko i odrobinę oleju. Dzięki temu świąteczne pierogi będą jeszcze smaczniejsze niż zwykle.
Przepisy i Porady
Tortilla z kurczakiem po kielecku
2 os. średnie
Tortilla z kurczakiem po kielecku
2 os. średnie
Konfitura z czerwonej cebuli
wielu łatwe
Konfitura z czerwonej cebuli
wielu łatwe
Sałatka orientalna
4 os. łatwe
Sałatka orientalna
4 os. łatwe
Czyszczenie ryb z łusek
Czyszczenie ryb z łusek
Pikantne kotleciki z kurczaka z nutą majonezu
wielu łatwe
Pikantne kotleciki z kurczaka z nutą majonezu
wielu łatwe
Sałatka śledziowa
wielu łatwe
Sałatka śledziowa
wielu łatwe
Dip jabłkowo – cebulowy
wielu łatwe
Dip jabłkowo – cebulowy
wielu łatwe
Warzywa dłużej świeże
Na zielono
Warzywa dłużej świeże
Tort jarzynowy z piersią z kurczaka
wielu średnie
Tort jarzynowy z piersią z kurczaka
wielu średnie
Sałatka nie-papka
Na sałatkowe szaleństwo
Sałatka nie-papka
Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami
2 os. łatwe
Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami
2 os. łatwe
Wiosenna pasta z sezamem
4 os. łatwe
Wiosenna pasta z sezamem
4 os. łatwe