Pyszne ciasto na pierogi

udostępnij

Jeśli chcesz, aby ciasto na pierogi było miękkie i delikatne, zamiast całego jajka dodaj do mąki i wody samo żółtko i odrobinę oleju. Dzięki temu świąteczne pierogi będą jeszcze smaczniejsze niż zwykle.

Przepisy i Porady

Tacosy z sosem śliwkowym

2 os. łatwe

Czytaj

Tacosy z sosem śliwkowym

2 os. łatwe

Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem

4 os. trudne

Czytaj

Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem

4 os. trudne

Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach

2 os. łatwe

Czytaj

Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach

2 os. łatwe

Domowy przecier pomidorowy

wielu łatwe

Czytaj

Domowy przecier pomidorowy

wielu łatwe

Majonezowy sękacz

wielu trudne

Czytaj

Majonezowy sękacz

wielu trudne

Sałatka cytrusowa z octem

2 os. łatwe

Czytaj

Sałatka cytrusowa z octem

2 os. łatwe

Jajka faszerowane

wielu łatwe

Czytaj

Jajka faszerowane

wielu łatwe

Drożdzowe bułeczki z szynką

wielu trudne

Czytaj

Drożdzowe bułeczki z szynką

wielu trudne

Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami

wielu średnie

Czytaj

Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami

wielu średnie

Sałatka Waldorf na bogato

4 os. łatwe

Czytaj

Sałatka Waldorf na bogato

4 os. łatwe

Ciasto pięknie wypieczone


Na przeprosiny

Czytaj

Ciasto pięknie wypieczone

Sałatka palce lizać

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka palce lizać

wielu łatwe