
Sałata zawsze świeża
Jeśli chcesz, aby zwiędłe liście warzyw znów były chrupkie i gładkie, wsyp łyżkę stołową cukru do wody, w której je płuczesz. Możesz też zanurzyć liście na 10 minut w wodzie z sokiem cytrynowym.
Przepisy i Porady
Kremowa pasta z fasoli
wielu łatwe
Kremowa pasta z fasoli
wielu łatwe
Minitorciki wątróbkowe
wielu łatwe
Minitorciki wątróbkowe
wielu łatwe
Dyniowe muffiny z majonezem
wielu średnie
Dyniowe muffiny z majonezem
wielu średnie
Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach
2 os. łatwe
Roladki czosnkowo – koperkowe na warzywach
2 os. łatwe
Szybka sałatka „co pod ręką”
wielu łatwe
Szybka sałatka „co pod ręką”
wielu łatwe
Sałatkowo – tostowy torcik
wielu średnie
Sałatkowo – tostowy torcik
wielu średnie
Fantazyjny talerz
Na kinderbal
Fantazyjny talerz
Parówkowe serduszka
2 os. łatwe
Parówkowe serduszka
2 os. łatwe
Ciasto pięknie wypieczone
Na przeprosiny
Ciasto pięknie wypieczone
Marmurkowe babeczki z Majonezem
wielu średnie
Marmurkowe babeczki z Majonezem
wielu średnie
Sałatka Waldorf na bogato
4 os. łatwe
Sałatka Waldorf na bogato
4 os. łatwe
Sałatka brokułowa z fetą
wielu łatwe
Sałatka brokułowa z fetą
wielu łatwe