
Sałata zawsze świeża
Jeśli chcesz, aby zwiędłe liście warzyw znów były chrupkie i gładkie, wsyp łyżkę stołową cukru do wody, w której je płuczesz. Możesz też zanurzyć liście na 10 minut w wodzie z sokiem cytrynowym.
Przepisy i Porady
Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem
4 os. trudne
Tuńczykowa tarta z majonezowym pazurem
4 os. trudne
Sałatka ryżowa z mango i szynką
3 os. łatwe
Sałatka ryżowa z mango i szynką
3 os. łatwe
Naturalnie kolorowe pisanki
Na Wielkanoc
Naturalnie kolorowe pisanki
Drożdżówki
4 os. trudne
Drożdżówki
4 os. trudne
Sałatka wiosenna z fetą
1 os. łatwe
Sałatka wiosenna z fetą
1 os. łatwe
Czyszczenie ryb z łusek
Czyszczenie ryb z łusek
Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką
4 os. średnie
Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką
4 os. średnie
Cebula bez łez
Na dobry humor
Cebula bez łez
Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką
2 os. średnie
Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką
2 os. średnie
Aksamitna pomidorowa
4 os. łatwe
Aksamitna pomidorowa
4 os. łatwe
Śledź z rzodkiewką i porem
4 os. łatwe
Śledź z rzodkiewką i porem
4 os. łatwe
Sajgonki po kielecku
4 os. średnie
Sajgonki po kielecku
4 os. średnie