Sałata zawsze świeża
Jeśli chcesz, aby zwiędłe liście warzyw znów były chrupkie i gładkie, wsyp łyżkę stołową cukru do wody, w której je płuczesz. Możesz też zanurzyć liście na 10 minut w wodzie z sokiem cytrynowym.
Przepisy i Porady
Parówkowe serduszka
2 os. łatwe
Parówkowe serduszka
2 os. łatwe
Rolada majonezowo – serowa
wielu średnie
Rolada majonezowo – serowa
wielu średnie
Sałatka Colesław
wielu łatwe
Sałatka Colesław
wielu łatwe
Żeberka na ostro
4 os. średnie
Żeberka na ostro
4 os. średnie
Sałatka z kabanosem
wielu łatwe
Sałatka z kabanosem
wielu łatwe
Kieleckie hot-dogi
wielu łatwe
Kieleckie hot-dogi
wielu łatwe
Sałatkowy tort kanapkowy
wielu średnie
Sałatkowy tort kanapkowy
wielu średnie
Konfitura z czerwonej cebuli
wielu łatwe
Konfitura z czerwonej cebuli
wielu łatwe
Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami
2 os. łatwe
Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami
2 os. łatwe
Dyniowe muffiny z majonezem
wielu średnie
Dyniowe muffiny z majonezem
wielu średnie
Pałki w marynacie musztardowo-miodowej
4 os. średnie
Pałki w marynacie musztardowo-miodowej
4 os. średnie
Kurczak z porem i marchewką w glazurze majonezowej
wielu trudne
Kurczak z porem i marchewką w glazurze majonezowej
wielu trudne