Sałata zawsze świeża

udostępnij

Jeśli chcesz, aby zwiędłe liście warzyw znów były chrupkie i gładkie, wsyp łyżkę stołową cukru do wody, w której je płuczesz. Możesz też zanurzyć liście na 10 minut w wodzie z sokiem cytrynowym.

Przepisy i Porady

Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką

4 os. średnie

Czytaj

Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką

4 os. średnie

Babka majonezowo – czekoladowa

wielu średnie

Czytaj

Babka majonezowo – czekoladowa

wielu średnie

Babka majonezowa

wielu średnie

Czytaj

Babka majonezowa

wielu średnie

Sałatka Colesław

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka Colesław

wielu łatwe

Baba piaskowa z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Baba piaskowa z majonezem

wielu średnie

Minitorciki wątróbkowe

wielu łatwe

Czytaj

Minitorciki wątróbkowe

wielu łatwe

Sałatka śledziowa

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka śledziowa

wielu łatwe

Pyszne masło smakowe


Na imprezę

Czytaj

Pyszne masło smakowe

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

2 os. łatwe

Czytaj

Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami

2 os. łatwe

Sałatka z ananasem i porem

wielu łatwe

Czytaj

Sałatka z ananasem i porem

wielu łatwe

Babka czekoladowa bez cukru na majonezie

wielu łatwe

Czytaj

Babka czekoladowa bez cukru na majonezie

wielu łatwe

Parówkowe serduszka

2 os. łatwe

Czytaj

Parówkowe serduszka

2 os. łatwe