Sałata zawsze świeża
Jeśli chcesz, aby zwiędłe liście warzyw znów były chrupkie i gładkie, wsyp łyżkę stołową cukru do wody, w której je płuczesz. Możesz też zanurzyć liście na 10 minut w wodzie z sokiem cytrynowym.
Przepisy i Porady
Majonezowe ciasto
wielu średnie
Majonezowe ciasto
wielu średnie
Pyszna Lazania
wielu trudne
Pyszna Lazania
wielu trudne
Pyszne gastrodyzjaki
Na randkę
Pyszne gastrodyzjaki
Ciasto Kiwi
wielu trudne
Ciasto Kiwi
wielu trudne
Sałatkowy tort kanapkowy
wielu średnie
Sałatkowy tort kanapkowy
wielu średnie
Niepękające skorupki jajek
Na dzień dobry
Niepękające skorupki jajek
Wrapy z szynką
4 os. średnie
Wrapy z szynką
4 os. średnie
Minisałatka nowalijkowa
wielu łatwe
Minisałatka nowalijkowa
wielu łatwe
Łatwe zbieranie tłuszczu
Na rodzinne chwile
Łatwe zbieranie tłuszczu
Drożdżówki
4 os. trudne
Drożdżówki
4 os. trudne
Pyszne masło smakowe
Na imprezę
Pyszne masło smakowe
Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami
2 os. łatwe
Jajka faszerowane z roszponką i pistacjami
2 os. łatwe